League of Legends

Újból nekifut a Riot a Clash-nek – Már van olyan szerver, ahol éles a “béta”


Reméljük ezúttal minden jól fog menni.

A League of Legends játékosok biztosan nem fogják elfelejteni még egy ideig a Clash játékmód körüli borzalmakat. Hatalmas PR öngyilkosságot követett el a hivatalos megjelenéskor a Riot Games, holott az egész LoL közösség tűkön ülve várta.

Aki nem ismerné a Clash-t, gyakorlatilag egy kliensbe épített kompetitív módról van szó, amiben gyakorlatilag a profi ligák modellje szerint mérkőzhetünk meg ellenfeleinkkel. Csinálhatunk saját csapatot, lehet csapat logónk, sőt még igazolhatunk is játékosokat. A kupagyőztes csapatok játékon belüli tartalmakat nyerhetnek.

Riot Games

Papíron fantasztikusan hangzik, érthető, hogy az egész közösség be volt zsongva a megjelenése miatt. A hivatalos megjelenésének dátumán pedig már túl vagyunk, s sokszor úgy kívánjuk bár ne lennénk… A Riot Games ugyanis az első kupa indulása előtt 30 perccel lefújta az egészet egy “komoly rendszerhibára” hivatkozva. Természetesen a játékosok kiborultak, hiszen sokan a programjukat mondták le, hogy a barátaikkal játszhassanak, egy szó mint száz, pillanatok alatt kialakult a káosz. Nem győzött a kiadó elnézéseket kérni, valamint kitűztek egy újabb megjelenési időpontot. Természetesen, ahogy az lenni szokott, az is totális káoszba fulladt, s a Riot Games teljesen visszavonta a projektet, mondván újra kell gondolniuk az egészet, nem akarnak tovább szórakozni a közösséggel. (Köszönjük.)

Riot Games

A Clash “legújabb” béta időszaka pedig elérte az óceániai szerver partjait, a mai naptól kezdve az ottani játékosok belevethetik magukat a Clash adta élvezetekbe és imádkozhatnak, hogy minden rendben menjen. Ha végre sikerült működőképessé pofoznia a fejlesztőknek a játékmódot, akkor nagy valószínűséggel a Riot kitolja a bétaidőszakot a többi szerverre is, többek között az európai variánsokra, ami minket is érint.

Mostantól tehát érdemes lesz figyelni a Riot visszajelzéseit, valamint a játékosok fórumbejegyzéseit, ugyanis újra pengeélen táncol a Clash, reméljük ezúttal sikerült helyrepofozni, ugyanis hatalmas potenciál van benne!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva