Counter Strike

Lassan csak mix csapataink lesznek? Az EXE Esports nyerte a második magyar SEC kvalit


Megvan a regionális döntőbe kerülő 3 magyar lineup, rengeteg ismerős név a csapatoknál.

Az előző kvalit a Hyperion és a Gamerzone nyerték, kettejük közül csak előbbi tekinthető stabil, összeszokott ötösnek. És rajtuk kívül is, szinte csak mixek indultak a kvalin. Nagyon úgy tűnik, elfogytak itthon a csapatok és mindenki csak a mixekkel próbálkozik, még akkor is ha nagy összedíjazás forog kockán. Nem volt ez máshogy a második kvali alkalmával sem. Tigene és alkalmi ötöse az EXE zászlaja alatt egy kis mixcsapattal 2:0-ra nyerték a döntőt. A lineup Camper, Tigene, Ramos, Senthry, bzt volt ezúttal.

29 hazai ötös indult el a kvalin, a döntőbe az EXE mellett a kitérdekel fantázia névre hallgató mix ért még be az EXE mellé. Ha a sok mix jelenléte nem lenne elég, a felvett csapatnevek is tökéletes mutatják, mennyire tryhard készülés zajlott a magyar mezőnyben….

2:0-ra nyert az EXE, Mirage-t a sírból hozták vissza, majd kétszeres hosszabbításban végül ők nyerték el az utolsó kiadó helyet. 6:9-es félidő után a kitérdekel 9:14-re elhúzott, befejezni azonban nem tudták a találkozót, pedig lett volna rá alkalmuk. A hosszabbítást pedig nehezen, de behúzta az EXE.

Trainen már nem mutatott nagy ellenállást Coolioék csapata, 8:16-ra kikaptak, ezzel az EXE 2:0-ra nyerte a döntőt. Gratulálunk nekik, reméljük hogy a regionális szakaszban is hasonlóan jól megy majd a játék!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva