Fortnite

Mi kérdeztünk, ti válaszoltatok – Íme a magyar közösség kedvenc Battle Pass csomagja


A közösség döntött, érdekes lett a végeredmény.

Többször körbejártuk már a témát, hogy melyik az a szezon, ami igazán nagy hatással volt ránk játékosokra, s hogy a szezonok közül melyik a kedvence a magyar játékosoknak. Viszont arról még sosem volt szó, hogy ha elvonatkoztatunk az egész szezontól, maguk a Battle Pass csomagok tartalmai mely’ esetben voltak meghatározók.

Merthogy hatalmas különbség van szezon és Battle Pass között. Egy szezon több héten, hónapon át tart, tele van frissítésekkel, egyensúly változásokkal. Új fegyverek érkeznek, új területek jelennek meg, összességében tehát nagyon sok dolog van, ami befolyásolhatja egy szezon megítélését. A Battle Pass viszont amellett, hogy szezon exkluzív, lényegében állandó. Minden új szezon első napján kapunk egy csomagot az Epic Games-től, aminek ha az elérését megvásároljuk, van egy szezonunk összegyűjteni a benne található tartalmakat. Ezeket a tartalmakat nem befolyásolja a szezon során érkező változáshullám, rajtunk áll, hogy mennyit veszünk ki a Pass-ből.

Kiderült melyik fegyvertípust kedvelik a leginkább a magyar játékosok

Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy a magyar közösség melyik csomagot kedvelte a leginkább a Fortnite első éve alatt. Több ezer játékos visszajelzéseiből pedig kialakult egy sorrend, ami őszintén szólva számunka egészen meglepőre sikerült.

Mivel az első szezonban nem volt sztenderd Battle Pass, így a második szezontól kezdve kérdeztünk Titeket, így hat szezonból egy ötös lista tudott kialakulni.

5. hely – Season 5

Season 5 – Epic Games

A szavazatok 7%-át az előző, vagyis az ötödik szezon kapta. A Kevin (Kocka) kalandjaival fűszerezett szezon Battle Pass csomagja egyértelműen a legkevesebb szavazatot kapta, holott ez volt az a csomag, amiben megkaparinthattuk magunknak a Ragnarok, valamint a Drift fejleszthető Outfiteket. Előzetesen arra számítottunk, hogy ez a szezon valamivel feljebb fog végezni a listán, ám úgy tűnik a magyarok nagy részét nem hatotta meg a csili-vili animációhalom.

4. hely – Season 4

Season 4 – Epic Games

A szuperhősök sem kaptak sokkal több szavazatot, mint a tér-idő ugró csoport, az összes szavazat pusztán 8%-a érkezett a negyedik szezon Battle Pass kínálatára. Carbide és Omega (akkor még) rendhagyó fejlesztgetése nem igazán nyerte el a magyarok szívét.

3. hely – Season 6

Season 6 – Epic Games

Ez volt az a pont, amikor igazán meglepődtünk. Véleményünk szerint az egyik leggyengébb eresztés a mostani, hatodik szezonos Battle Pass, a magyar közösség szavazatai alapján pedig simán a harmadik helyen végzett a szavazáson. Az összes voks 25%-át szerezték meg a Petekkel erősítő rémisztő kinézetek. Na jó, lehet DJ Yonder is besegített…

2. hely – Season 3

Season 3 – Epic Games

John Wick és a slepp az összes szavazat 27%-val sikeresen a második helyen zárt. Biztosak vagyunk benne, hogy masszív befolyásoló tényező volt a nosztalgia faktor, ám véleményünk szerint is az egyik legjobb Battle Pass csomag volt a harmadik, megérdemelt az előkelő helyezés.

1. hely – Season 2

Season 2 – Epic Games

Nincs itt semmi látnivaló, ahogy az várható volt, a második szezon zárt az élen, a magyar játékosok 33%-a szavazott a Black Knight vezette Battle Pass csomagra. Ez az egyetlen olyan Battle Pass, amit csak 70-es Tierig lehetett fejleszteni, valamint jóval kevesebb tartalmat is tartalmazott. Viszont minden egyes darabja aranyat ér jelenleg, mivel akkoriban még kevesebben játszottak a Fortnite-tal, így a Season 2 Battle Pass tartalmai jelenleg az egyik legritkább elemei a játéknak, szinte biztos, hogy ez is rányomta a bélyegét a szavazás végeredményére.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva