Fortnite

Ennél már nem mehet mélyebbre az Epic – Ragnarok + Raven = Hollowhead


Ez azért nem mindegy...

Talán ennyire minimális energiabefektetéssel még nem keresett egy zsák pénzt az Epic Games. A Hollowhead Outfit nagy közösség kedvenc, ám ha megnézzük, hogy mennyi időt ölhetett a fejlesztésébe a kiadó, rájöhetünk, hogy röhejesen keveset.

A formula végül is jó: “végy két igazán kiváló skint és gyúrd össze eggyé.” Az már más kérdés, hogy ez mennyire etikus, tekintve, hogy a végeredményt 1500 V-Bucks-ért, vagyis közel 4500 forintért árulják az Item Shopban, az már egy teljesen más kérdés.

 

Első ránézésre egy meglehetősen sajátos, töklámpás fejjel rendelkező modellt látunk, ami talán a fej nélküli lovas legendájából ismert karakterre hajaz. Viszont minél tovább nézzük, annál több ismerős vonás tűnik fel.

Raven

A Raven talán az egyik legkedveltebb kinézete a Fornite-nak, ebből kiindulva nem is csoda, hogy az Epic Games fogta és újrahasznosította a modellt. Olyannyira, hogy az egész testét alávágták a töklámás fejnek, egyedül egy-két színt cseréltek ki rajta.

Forrás: Reddit

Ahogy látható a fenti képen, a két Outfit teste tökéletesen megegyezik. Raven modelljét átszínezték és a fejére nyomtak egy tököt. Ez még talán az elfogadható kategóriába esik, elvégre minden skinnel van egy alapja, ezúttal a Ravent hasznosították újra.

Ragnarok

Viszont ami igazán meglepő, hogy a már egyébként újrahasznosított karaktermodell mellé, egy szintén újrahasznosított Back Bling (köpeny) került. A fejleszthető Tier 100-as viking skin köpenye ugyanis majdhogynem egy az egyben rákerült a Hollowhead hátára, a fejlesztők egyedül a fogakat vették le a köpeny tetejéről és az anyagát kissé zöldesre színezték.

Forrás: Reddit

A Hollowhead tehát egy elég könnyed megoldása annak, hogy az Epic Games dollárok ezreiben úszkáljon. Biztosan lesz még ilyesmire példa a jövőben, de azért abban bízunk, hogy nem fogja a kiadó túltolni az ilyen “minőségű” megjelenéseket.

Borító: Reddit

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva