PUBG

Irány a PlayIT! – Megvan a PUBG MNEB Playoff első nyolc továbbjutója!


Izgalmas meccseket láthattak a nézők.

Szombat este 19:00 órakor kezdődött el a PUBG MNEB online Playoff szakasza. Az első csoport meccsei körülbelül 23:15 körül értek véget. Vasárnap délután a második csoport meccseit követhetjük majd nyomon. A legjobb 8 csapat már kezdheti is a felkészülést a novemberi PlayIT-en megrendezett offline összecsapásra.

Csillaghullás helyett sztárparádé: Simán továbbjutottak a streamer All Star csapatok!

Az online playoffon felváltva volt Erangel és Miramar. 

  • 1. meccs – Erangel
  • 2. meccs – Miramar
  • 3. meccs – Erangel
  • 4. meccs – Miramar
  • 5. meccs – Erangel

Első meccs

A Playoff első meccsén már lehetett érezni, hogy ide bizony már tényleg csak a legjobbak kerültek be. Végletekig kiélezett hangulat volt jellemző az egész mérkőzésre és az egész estére. A végén egy 2v4 szituáció alakult ki, HULLA_SZILVA és csapata (PubG To The G) hozta a kötelezőt, gránátesővel nyerték meg a meccset, 12 killt szereztek összesen.

Második meccs

Ezúttal Miramaron találták magukat a játékosok, az MNEB PUBG sorozat első sivatagos összecsapása volt ez, hiszen a kvalifikációkon csak Erangellel találkozhattunk. A végjátékban a LvL Up Esport és a Team Horizon Reapers PUBG csapata küzdött meg egymással, melyet HellCaT 200 IQ-s öngyilkossága zárt le (nem kaphatott pontot az ölésért az ellenfél így).

Harmadik meccs

Erangelen ismét izgalmas tűzpárbajoknak lehettünk szemtanúi. A meccs végén egy 2v2v1 szituáció alakult ki, melyből a Team Horizon Reapers tudott előnyt kovácsolni, 20 killes győzelemmel indulhattak neki a következő mérkőzésnek.

Negyedik meccs


Az est második és egyben utolsó Miramarjához érkeztünk. A fullpactum csapata nagyon jó pozicióba került a végjátékban, 4v1v1 szituációban hozták a kötelezőt, esélye nem volt a másik két játékosnak. Irány az utolsó meccs!

Ötödik meccs


Elérkeztük a mindent eldöntő ötödik mérkőzéshez. Több csapatnak is volt még esélye bejutni a legjobb nyolc közé így mindenki igyekezett a legjobbat kihozni magából, akár kemény kockázatokat is bevállalva a cél érdekében. HULLA_SZILVA teljesen reménytelen helyzetből nyerte meg a meccset, így az első meccs után az utolsót is megnyerték igazán izgalmas végjáték volt!

Továbbjutók

Megvannak a mai nap legjobbjai PUBG-ben. Holnap folytatás Féreg TV Csabival és BarCraft Elison – EgcElison -al. info:www.mneb.hu#MNEB #PUBG

Közzétette: Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság – 2018. október 13., szombat

Az alábbi nyolc csapattal már biztosan találkozhatsz a novemberi PlayIT-en!

  1. Team Horizon Reapers PUBG
  2. LvL Up Esport
  3. Team Plague
  4. PAN DESTROYERS
  5. fullpactum
  6. Titanium Cloud eSports
  7. Horsemen of the Apocalypse

Gratulálunk a továbbjutóknak, illetve az összes bejutott csapatnak, itt már nem voltak rossz csapatok!

Ma 14:00-tól kezdődik a második Playoff csoport 5 meccses küzdelme, melyet a FusionTV1 Twitch csatornáján követhettek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva