PUBG

MNEB PUBG: Erődemonstrációt tartott a Valhalla Vikings és a Szupercsapat!


Íme a második PUBG MNEB Playoff csoport továbbjutói!

Vasárnap 14:00 órától folytatódott a PUBG MNEB online Playoff szakasza a második csoport mérkőzéseivel. Nem sokkal 18:30 előtt ért véget a mindent eldöntő ötödik meccs. A legeredményesebb 8 csapattal kiegészülve teljessé vált a novemberi PlayIT-en megrendezett offline esemény 16 Squad-ot felvonultató mezőnye.

Irány a PlayIT! – Megvan a PUBG MNEB Playoff első nyolc továbbjutója!

A formátum természetesen nem változott, a pályák sorrendje a következő volt:

  • 1. meccs – Erangel
  • 2. meccs – Miramar
  • 3. meccs – Erangel
  • 4. meccs – Miramar
  • 5. meccs – Erangel

Első meccs

A meccs végén egy teljesen tiszta 2v4 szituáció alakult ki a flank és Valhalla Vikings csapatok között. Konti és KODIAK mindent megpróbált, de a Valhalla Vikings tökéletesen alkalmazta emberelőnyét. Tökéletes kezdése volt a napnak!

Második meccs

Izgalmas végjátékot láthattunk a sivatagos pályán is. Négy csapat is életben maradt az utolsó körig, nagyon kiélezett és feszült hangulatban várták a játékosok a szűkülést. A WWW 3 életben maradt játékosa magabiztosan nyerte meg a meccset.

Harmadik meccs


Teljesen tiszta 2v4 szituációnak lehettünk szemtanúi a harmadik pálya végjátékában, ismét a Valhalla Vikings érvényesítette emberelőnyét a Nagyerunkhaddmenjen 2 életben maradt játékosával szemben. Eddig Erangelen csak a Valhalla Vikings tudott nyerni.

Negyedik meccs

A második sivatagi körben végre megmutathatta a flank csapata, hogy miért is hívják őket “szupercsapatnak“. Nem is hibáztak az AppleTree elleni 3v2 szituációban, 17 killel zárták ezt a meccset. Irány az utolsó, mindent eldöntő Erangel!

Ötödik meccs


Elérkeztünk a délután és a Playoff utolsó meccséhez, a tét nem kicsi, a csapatok igyekeznek minden utolsó lehetőséget megragadni a pontszerzésre. Markundercover iszonyat nagyot ment a végén, győzelemre vezetve a LEGENDARY csapatát.

Továbbjutók

Az alábbi nyolc csapat csatlakozott a tegnap bejutott alakulatok közé:

  1. Valhalla Vikings
  2. flank
  3. AppleTree
  4. WWW
  5. ROG Warriors
  6. Don Huans
  7. LEGENDARY
  8. EXE Esports.PUBG

Gratulálunk a továbbjutóknak, illetve az összes bejutott csapatnak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva