Fortnite

A közösség a legfontosabb – Így javíthatna a játékon a legkönnyebben az Epic Games


Meglepően jó ötlettel állt elő egy közösségi tag.

Beindult a brainstorming a nagyobb Fortnite fórumokon. A közösség folyamatosan azon pörög, hogyan lehetne jobb és jobb a Fortnite, s ahogy azt többször is érzékelhettük már korábban, mindezekre azért oda-oda figyel az Epic Games is.

Így jelentek meg a játékban az ételek is például, az almák és a gombák koncepciója először egy közösségi ötlet volt, ami elnyerte az Epic Games tetszését is, így néhány hónappal később implementálták is a Battle Royale-ba őket. Valamint például ott van a Legendary/Epic Burst Assault Rifle esete is, vagy ahogy sokan nevezik, a FAMAS esete. Jó néhány hónappal a hivatalos megjelenés előtt már megjelent a Redditen egy ötlet, hogy mivel lehetne színesíteni a fegyver palettát. Még a fegyverek ajánlott ritkasága is stimmelt, ugyanis az eredeti koncepcióban is egy Epic/Legendary párosnak tervezték a FAMAS-t.

Reddit

Ám most megjelent egy újabb ötlet, ami alapvetően az Epic Games munkáját kívánná megkönnyíteni. Az egyik közösségi tag a Redditen osztott meg egy tervezetet, ami lényegében egy kliensen belüli szavazóplatformot hozna be a játékba. Ezen a platformon keresztül az Epic Games feltehetne olyan kérdéseket, ami segíthetné a jövőbeli munkájukat. Nem kéne a fórumokat pásztázniuk folyamatosan, ráadásul az eredmények szűrése és kiértékelése is gyerekjáték lehetne.

Ahogy a példaképen is látszik, akár az aktuális metával kapcsolatosan is feltehetné a kérdéseit az Epic, így szinte biztos, hogy minden frissítés javítana a játék helyzetén és nem csak megbolygatná azt. Ezzel a metódussal szépen lassan ki lehetne alakítani azt a játékot, amivel a nagy többség szívesen játszana, így életben tartva a játékot a lehető leghosszabb ideig.

Borítókép: Fortnite Photography

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva