Counter Strike

A Source 2, mint megváltás? – Maximum fél napig, ugyanis eddig tart egy aimbot megírása


Megváltás lesz az új motor vagy csak tovább sodródunk az árral?

Ahogy telik az idő, egyre közelebb kerülünk a Source 2 várható megjelenéséhez. Sajnos semmi biztosat nem tudunk még egyelőre, de mivel megérkezett már a Panorama UI és legutóbb pár Source 2 utalást is találtak a fájlok között, így már egyre jobban reménykedünk. Ettől az új motortól rengeteg dolgot várnak a játékosok, egyrészt azt, hogy jobban kihasználja a játék az erőforrásokat, ezzel magasabb fps-t elérve, a másik részről pedig az új motor miatt a csalók eltűnéséről is álmodoznak, ami mint tudjuk elég nehezen elképzelhető. Ez alkalomból kérdeztük meg namazsót, hogy mi várható cheat fronton, korábban vele készítettünk egy interjút, amit itt találtok.

Elárulta, hogy a pletykák szerint több metadata található a Source 2-ben, ami megkönnyíti a cheat fejlesztők dolgát, ugyanis egyszerűbb visszafejteni a változókat, hiszen a motorból könnyebben kideríthetőek.

“Egy aim+ESP kombót fél-1 nap meg lehet írni.”

Az ESP gyakorlatilag egy WH- szerűség, viszont nem a modellt láthatjuk a falakon keresztül, hanem egy dobozt vagy a karakter vázát, szóval ezzel is eléggé megkönnyítik a dolgukat, főleg ha egy aimbot is jár a szetthez.

Az ESP használat közben

Azt is elárulta namazso, hogy egy Dota-szerű játékra sokkal nehezebb/másabb cheatet írni, az fps-ekhez sokkal könnyebben megoldható, ezért valószínű, hogy ne legyen cheat pár napon belül a játékban.

A komolyabb funkcióknak, mint például antiaim (pörgés), backtracking kifejlesztésére több időre van szükség, így ezt egy ideig nem fogjuk fellelni az új motorban feltehetőleg. A backtracking egyébként olyan hibát/feature-t használ ki, amivel gyakorlatilag úgy tűnik, mintha laggolna a játékos és ezért tudnánk lelőni olyan könnyedén.

Ezt meccs közben nem is igazán lehet megmondani, hogy fixen lecsalnak, de amit észlelünk az az, hogy az ellenfélnek mindent bead és szinte esélyünk sincs ellenük.

Mi a helyzet a VACnettel?

Kíváncsi voltam arra is, hogy mi a véleménye a cheat fejlesztőnek a VACnetről, ami kezdetben óriási banhullámokat okozott és mai napig tisztítgatja a közösséget. Namazso szerint nagyszerűen alkalmas arra, hogy bannolják vele a ragereket, viszont aki ügyesen rejtegeti és nem agy nélkül csalja le a meccseket, azt még mindig nem tudják lekapcsolni. További előnye, hogy ma már nem lehet egyedül lehozni egy meccset csalással, így a boostolás is nehézkesebb lett. Ezt mind a Valve-nak köszönhetjük.

Mindettől függetlenül, mi még mindig rendkívül várjuk a Source 2 motort.

Köszönjük a segítséget namazsónak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva