Gaming

Kíváncsi vagy, hogy melyik a jelenlegi legjobb 5 deck? A profik szerint ezekkel lehet tarolni!


Jöjjön öt pakli, melyet a profik használtak versenyeken.

A Clash Royale League (avagy a profi esport színtér) elindulása még azok számára is hasznos volt, akiket hidegen hagy az esport. Hogy miért? Mert a profik nyilvánvalóan a legjobb paklikat használják versenyeken. Nézzünk is meg ötöt, amivel ti is játszhattok a létrán!

Col Adrian – Night Witch/Golem

Képtalálat a következőre: „night witch clash royale”
forrás: Clash Royale Wiki

A deck: Clone, Elixir Pump, Golem, Ice Spirit, Lumberjack, Mega Minion, Night Witch, Zap

A pakli költsége igen magas, de erre van az Elixir Collector. A lényeg, hogy miután ellenfelünk elhasználta az erőforrásait, védekezésből támadásba átcsapva indítsunk el egy Golemet, támogatva a Night Witch-csel – ha pedig toronyig értek, akkor mehet rájuk a Clone.

DIG iAmJP – Hog/Cart

Képtalálat a következőre: „hog rider clash royale”
forrás: Clash Royale Wiki

A deck: Cannon Cart, Hog Rider, Hunter, Ice Golem, Inferno Dragon, Log, Poison, Valkyrie

Nem az a klasszikus Hog Cycle pakli, lévén, hogy drágább az átlagköltsége, de cserébe nem a Hog Rider az egyetlen win condition. Noha nerfeltek a Cannon Carton nemrég, még mindig egy erős offenzív lap, mely védekezésben is természetesen besegíthet. A The Log és a Poison kiválóan véd a Hog Rider rémálmától, mely a földi vagy légi swarm egységek.

FNC Lemon Tea – Mortar/Miner

Képtalálat a következőre: „miner clash royale”
forrás: Clash Royale Wiki

A deck: Bats, Cannon Cart, Goblin Gang, Miner, Mortar, Rascals, Spear Goblins, Zap

A Mortar pakli egy korábbi verziója ismerős lehet sokak számára: abban Minion Horde is szerepelt. Ez a verzió is nagyon olcsó, mely azzal nyer, hogy olcsó lapjait folyamatosan kirakja, így állandó nyomást helyez ellenfelére. A Miner, a Mortar és a Cannon Cart is elég jó támadásban is bevethető (sőt, elsősorban arra jók) lapok. A pakli gyengéje az, ha az ellenfélnél két swarm counter is van :Zap/Snowball és The Log/Barbarian Barrel felállás veszélyes, de nagyon ritka amúgy is.

TSM VULKan – Graveyard Control

Képtalálat a következőre: „graveyard clash royale”
forrás: Clash Royale Wiki

 A deck: Canon Cart, Graveyard, Ice Wizard, Mega Minion, Poison, Tombstone, Tornado, Valkyrie

A Poison jól kombózik a Graveyarddal: ez a 9 manás duó az első számú win condition. Emellett Tornadóval egy helyre húzhatjuk a két külön vonalra letett Three Musketeers-t, hogy aztán a Poison elbánjon velük. Védekezésben a Tombstone-Valkyrie-Mega Minion-Ice Wizard négyes nagyjából mindennel képes elbánni, ha megfelelő célpontra használjuk (Valkyie-t pl. Goblin Gang, Mega Miniont meg pl. Wizard ellen).

TSM VULKan – Mortar/Miner

Képtalálat a következőre: „mortar clash royale”
forrás: Clash Royale Wiki

A deck: Bats, Fireball, Goblin Gang, Log, Miner, Mortar, Rascals, Spear Goblins

A sort végezetül ismét egy siege paklival zárjuk, melyben szintén a Mortar kapott helyet. Eggyel több varázslattal játszik a fentihez képest (Fireball, illetve Zap helyett The Log van), illetve kikerült a Cannon Cart, tovább olcsóbbítva a paklit. Stílusra eléggé hasonlít a kettő, annyival egészítenénk ki, hogy teljesen korrekt az is, ha védekezésre használjuk a Mortart (így eleve kevésbé sebezhető), és egyedül a Minerrel támadunk: a bányász szép lassan leveszi az ellenfél tornyának az életét.

5 pakli, melyből 4 különböző stílusú, reméljük, hogy találtok olyat, amihez a lapjaitok szintjei is megfelelnek, valamint kedvetek is van hozzá. Jó játékot kívánunk!

Borító: http://clashofclansforpcon.com; http://clashroyale.wikia.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva