Counter Strike

Terjed az ige a világsztár focisták körében: íme egy Gabriel Jesus nozoom 1v2 AWP clutch


Neymar úgy tűnik végleg megfertőzte a brazil foci válogatott tagjait, CS:GO-függők lettek a VB óta.

A 2018-as nyári foci VB alatt már beszámoltunk a brazil válogatott új hobbijáról. Neymar és a haverok MM-ezni jártak a meccsek után. Neymarról egy ideje már tudjuk, hogy imád CS:GO-zni, de a VB alatt Casemirót, Gabriel Jesus-t, Coutinhót és Williant is megfertőzte szenvedélyével.

Előbbiek, vagyis Casemiro és Gabriel Jesus azóta is lelkesen hódolnak új szenvedélyüknek. Kedden a brazil válogatott barátságos meccsen lép pályára a legnagyobb rivális, az argentin válogatott ellen, a játékosok már az edzőtáborban készülnek. Casemiro és Gabriel Jesus pedig CS:GO-val lazítanak. A korábbi Silver-Nova szintről szépen elkezdtek felfelé mozdulni, ezt mutatja az alábbi 1v2 AWP clutch is Mirage-on.

 

View this post on Instagram

 

Awp canta @dejesusoficial ? ???

A post shared by Casemiro (@casemiro) on

Casemiro töltötte fel, de Gabriel Jesus követte el a fent látható 1v2 fordítást. Az első killre beakadó nozoom igazán keményre sikerült, utána az 1v1 nem okozott nehézséget a Manchester City játékosának.

A focisták rajongása az esport iránt igazán kedvező trendnek tekinthető. Olyan tömegek ismerhetik és kaphatnak kedvet általuk a játékhoz, akiket más módon lehet, hogy sosem érne el a gaming.

Úgyhogy hajrá srácok, még sok ilyet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva