Fifa

Megvan! A disconnect sem tudta megállítani Molnargabót, 28 győzelem a hétvége mérlege


A magyar játékos ezzel megszerezte a FUT Champions Verified státuszt.

Kiemelten fontos hónap az októberi azon FIFA-játékosok számára, akik esport-karrierben gondolkodnak, ezekben a hetekben lehet megszerezni ugyanis a FIFA 19 Global Series részvételt biztosító FUT Champions Verified státuszt. Ehhez “mindössze” annyit kell tenni, hogy a havi Weekend League-ek valamelyikén el kell érni legalább 27 győzelmet – ezért küzdenek most a magyar játékosok is.

Köztük ott van természetesen Molnargabo is, aki egy héttel ezelőtt hajszállal csúszott le csupán a kitűzött célról. Az újabb nekifutás azonban már meghozta a sikert:

Gabo 28:2-es mérleggel zárta a hétvégét, ezzel megvan az első fontos lépés a szezonban!

A hajrá nem volt egyszerű Gabo számára, 22:0-s mérlegnél ugyanis óriási balszerencséje volt: játék közben ledobta a szerver, ezért hiába vezetett 3:2-re a 87. percben, a disconnect miatt végül elbukta ezt a meccset.

Ezt követően rögtön becsúszott egy “igazi” vereség is, így a nyomás tovább nőtt, Gabo azonban a hátralévő meccseken már nem hibázott, így végül 28 győzelem lett a vége – még kicsit sikerült is túlteljesíteni a 27-es célt.

Lényeg a lényeg: a magyar játékos immáron megkönnyebbülhet, hiszen így már biztosan ott lesz az idei FIFA Global Series-sorozatban. Az előző szezon után tehát ezúttal is szurkolhatunk majd neki a nemzetközi porondon, ami egyébként az alaposan átszabott rendszer és versenynaptár miatt jóval több tornát jelent majd, mint a FIFA 18 esetében.

Molnargabo mellett egy magyar játékosnak jött még össze a kvalifikáció a hétvégén: ő Gabinho, aki 27:3-as mérleggel zárta a Weekend League-et, így neki is megvan a Verified státusz. Gratulálunk a srácoknak!

[Friss] Időközben kiderült, hogy PS4 platformon is összejött egy kiváló magyar eredmény: Gogetinho is 28:2-vel zárta a hétvégét!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva