Fortnite

Hol vannak a fegyver skinek? – Valamit nagyon tervez az Epic Games


Ismerve az Epic Games kreativitását, jó kis bővítései lehetnének a játéknak.

Mielőtt nekirohantunk volna a hatodik szezonnak, feltettünk néhány kérdést, amit reméltünk, hogy az Epic Games megválaszol nekünk a szezon start után. Ezek közül az egyik a Petek funkciója volt. Mint azóta kiderült, a Petek interaktív Back Blingek lettek, játékmenetbeli funkciót nem látnak el, szimplán csak színesítik a Fortnite: Battle Royale világát.

Három kérdés, amit remélünk a hatodik szezon megválaszol

Ezeket a kérdéseket egyébként egy ötödik szezon során előkerült leak modelljére húztuk rá, amiben láthattuk, hogy milyen fájlokkal bővítené az Epic Games a Fortnite-ot. Így került elő a semmiből a Petek kérdése, valamint ekkor hallottunk először a választható zenékről (Music Packs), amik azóta már a Battle Pass részét képezik a kisállatokkal együtt.

Az FNBRLeaks előrejelzése – Twitter

Egy másik kérdés az esetleges új Fortnite pályára vonatkozott, ám ezt pillanatok alatt lecsapta az Epic Games, Kevin (a Kocka) akciója nem nyitott meg egy kaput egy párhuzamos világba, inkább folytatta a meglévő sziget rombolását és átalakítását.

Viszont ha igazán jól megnézzük az FNBRLeaks által készített képmetszetet, láthatjuk, hogy van egy mappa, amiről jelenleg nem tudunk semmit és még az Epic Games is nagyban hallgat róla. Ezek nem mások, mint a fegyver kinézetek, vagy másképpen a Weapon Skinek.

Reddit

Ezek azok a kozmetikai tárgyak, amelyeket már nagyon vár a Fortnite közösség. Persze, a játékmenetre ezeknek sem lesz hatásuk, ám tovább erősítenék a játékélmény személyre szabhatóságát. Ráadásul hatalmas lehetőség is van ebben a kategóriában, lehetne árulni V-Bucks-ért is őket, valamint el lehetne készíteni néhány olyan skint is, amiknek megszerzése teljesítményhez van kötve, akár úgy, ahogy azt az Overwatch, a Blizzard FPS játéka is teszi.

Közösségi fegyver skin ötletek – Pygophile – Reddit

Ha jól megnézzük a mappák listáját, eddig minden megvalósult azok közül, amiket láthatunk, így szinte biztos, hogy egy pontos előrejelzést kaptunk az FNBRLeaks Twitter fióktól. Viszont azt nem tudni, hogy az Epic Games miért vár ki ennyire a Weapon Skinek megjelentetésével, vagy hogy összegészében mit terveznek tenni velük. Lehetséges, hogy a hatodik szezon során már nem kaptunk hivatalos információt róluk, viszont ismerve a Save the World fegyvereinek sokszínűségét, a jövőben biztosan megérkeznek majd a fegyver kinézetek a Battle Royale-ba (is) és hatalmas durranások lesznek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva