Hearthstone

Hivatalos! Ezt a 3 Hearthstone lapot gyengíti a Blizzard


A Blizzard bejelentette, hogy melyik lapok számíthatnak változtatásra.

Néhány héttel ezelőtt még úgy tűnt, hogy a Blizzard nem tervez változtatást a problémásnak ítélt lapokat illetően. Azóta azonban valami megváltozott, az előző héten ugyanis – kissé váratlanul – bejelentették, hogy mégis lehet számítani nerfekre. A konkrétumokat október 15-re ígérték, melyek most meg is érkeztek menetrendszerűen – lássuk, mire számíthatunk!

A nerfek az október 18-án érkező frissítéssel lépnek majd érvénybe.

Giggling Inventor

Ha volt olyan lap, amire mérget lehetett venni, hogy gyengíteni fogják, az a Giggling Inventor, hiszen ott volt a deckek több mint kétharmadában. A Blizzard végül elég drasztikusan változtatott, hiszen 2-vel megnövelték a költségét – ezzel továbbra is csak az Odd paklik használhatják, nem kapják meg a Even deckek (6 manás változtatásnál ugyebár ez történt volna). A kombó potenciál is jelentősen csökken így a Quest Rogue-ban, vagyis közvetve ez a deck is gyengül.

Mana Wyrm

A Mage szinte teljesen radar alatt volt, már ami a potenciális nerfeket illeti, így a Mana Wyrm gyengítése némileg meglepő lehet. Nem vitás azonban, hogy a játék talán legerősebb 1-dropjáról van szó, így igazából csak idő kérdése volt, hogy mikor éri el a végzete.

Aviana

A Giggling Inventor mellett az is biztos volt, hogy valamit kezdeni kell a Druiddal a Wild módban. Végül azonban nem a sokak által tippelt Juicy Psychmelont, hanem az Avianát gyengítette a Blizzard, megnehezítve ezzel az Aviana + Kun kezdetű kombókat, illetve a Psychmelon sem tud kikeresni most már minden kombóelemet egyszerre.

A gyengített kártyákat természetesen ezúttal is teljes áron lehet majd betörni, így a közelgő frissítésig már nem érdemes megszabadulni tőlük, hiszen akkortól már több dust jár majd értük.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva