Hearthstone

Napi feladat: használjátok ki az Arena trükköt, amíg még lehet!

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: aréna,

Hamarosan kezdődik a Hallow's End esemény.

Ahogyan azt a Blizzard néhány héttel ezelőtt már beígérte, hamarosan – egészen pontosan október 17-én, szerdán – kezdetét veszi a Hallow’s End esemény, melynek keretein belül ismét megkapjuk majd a tavalyi évben bemutatkozott Dual Class Arena játékmódot, ahol két különböző class kártyái közül is válogathatunk majd az arénában.

A rutinos játékosok már jól tudják, hogy egy Arena esemény mit jelent: bizony, újból itt a lehetőség, hogy elsüssük a szokásos Arena trükköt, melynek köszönhetően +1 belépőre lehet szert tenni.

Mit kell csinálnom?

A feladat egyszerű: fizess be az Arenába, és játssz addig, amíg 2 vereségig jutsz. Persze ha közben összejön esetleg a 7 győzelem (ahonnan már garantált, hogy visszajön a 150 gold), akkor játszd végig teljesen a menetet és indíts egy újat. A lényeg, hogy állj meg két vereségnél, hogy legyen egy befejezetlen Arénád. Amikor elkezdődik az event, akkor kapni fogsz egy kompenzációs jegyet a félbemaradt menetért – emellett természetesen a jutalmakat is megkapod. 2 Arena 1 áráért!

Az esemény kezdetén alapból is jár majd egy jegy mindenkinek, összesen tehát 3 (oké, “majdnem” 3) Arena menetet lehet majd letolni 150 aranyból – ebből kettőt teljesen ingyen.

Ha eljutsz 2 vereségig (és nincs meg a 7 győzelem) akkor állj meg, és várd az esemény végét.

Azok is mindenképpen vessék be a trükköt, akik tapasztalatlanok a játékmódban, hiszen mindenképpen megéri a befektetés. Ha egyetlen meccset sem sikerül nyerni a két menet során, még akkor is megkapod az alábbi jutalmakat a két Arénáért:

  • 2 The Boomsday Project pakk
  • + 25-40 gold VAGY 25-40 dust VAGY egy random common lap
  • + 25-40 gold VAGY 25-40 dust VAGY egy random common lap

Vagyis jól látható, hogy eléggé megéri befizetni a 150 goldot – ráadásul ha sikerül elérni mindkétszer a 3 győzelmet, akkor még az arany is megtérül szinte biztosan!

A Blizzard az elmúlt napokban egyébként igyekezett figyelmeztetni mindenkit, hogy hamarosan lezárja az Arénát, ezért ne késlekedjetek, hiszen a korábbi tapasztalatok alapján az eseményt megelőző nagyjából fél napban már nem lehet új menetet indítani. Használjátok ki tehát a trükköt, amíg lehet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva