PUBG

Nincs mese, az airdropokon változtatni kell!


Az biztos, hogy változtatni kell, a kérdés csak az, hogy mikor fog ráérni erre a PUBG Corp.

A PUBG közösség köreiben már jó ideje téma az airdropok helyzete. Az egész ott kezdődött, hogy az M416 túl OP volt, nagyjából a dropban található AUG-gal vetekedett, sőt bizonyos helyzetekben még annál is jobb volt, majd jött a nerf, amivel helyretették a fegyvert és ismét az AUG lett az 5,56-osok királya. Amióta viszont az M24 kikerült az airdropból, azóta csak az AWM-mel találkozhatunk, ami szintén a legjobb sniper, ami még a lvl3-as sisakra sincs igazán tekintettel és a golyó sebessége is rendkívül gyors, cserébe viszont csupán 20 golyóval kell gazdálkodnunk.

Az airdropokkal jelenleg 2 nagy probléma van

  1. Amiót az M24 megtalálható a world lootban és megjött az SLR, azóta nincs túl sok értelme rámenni a dropra, hiszen olyan túl nagy előnyt nem jelent, egyedül a lvl3-as szett az, ami mindig jól tud esni.
  2. A Groza létjogosultsága

Az első pont igazából kétoldalú dolog, hiszen egyrészt nem ad túl nagy előnyt többnyire a drop, amivel nem lesz igazán OP egyetlen fegyver sem, viszont nem is túl megérős kockáztatni az életünket.

A Grozát a jelen verziójában nem véletlenül nem igazán kedvelik a játékosok. A 7,62-es automata gépfegyvereket eleve elég nehéz kezelni, ezért a Beryl és az AKM számára is szinte alaptartozék a kompenzátor, amit a Grozára egyáltalán nem lehet felpattintani, ennek megfelelően úgy szór, mint a veszedelem. Ha beadja a sprayt, akkor persze nagyon jó kis fegyver, hiszen az AKM-től gyorsabban tüzel, viszont épp ezért és a kompenzátor hiánya miatt nehezebb is megfogni. Az AUG-hoz hasonlítva egy rendkívül nehezen kezelhető, ám cserébe kellően erős fegyvert kapunk, ami sajnos hiába erős, ha nem tudjuk kellő magabiztosággal forgatni.

Két további ötletünk is van az aidropok színesebbé tételével kapcsolatban. Az egyik opció, hogy a QBZ legyen megtalálható a dropban Erangelen és Miramaron. A QBZ egy rendkívül szerethető, könnyen kezelhető fegyver, ami bár nem egy AUG, de sokan jobban kedvelik a Grozánál.

A másik pedig az új fegyverek behozatala, amelyek debütálhatnának az airdropban. Sokak szerint az M24 helyett kellene jönnie valami újabb snipernek, de az M249 is eléggé megosztja a közösséget, míg az egyik tábor imádja, addig a másik szimplán ki sem veszi, ha egy M4 van nála , ami érthető, hiszen az M249 sem az igazi ultimate fegyver, bár a nagy tár sokszor jól tud jönni. A Groza helyett pedig jöhetne valami jobb 7,62-es, így adott esetben a Groza átmehetne a world lootba is, túl sok vizet nem zavarna.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva