Counter Strike

Hivatalos, Snax helyett újra STYKO kezd a mousesports-ban


A pletykából valóság lett, ezzel Snax életében először kispadra került. 

Június végén még nagyon más képet mutatott a lengyel játékos karriere. A haldokló Virtus.prót egy lendületes mousesports-ra cserélte, kiszorítva STYKO-t a kezdőből. A szlovák játékost utána kölcsönadták a Cloud9-nak, szeptember 25-én azonban lejárt a kölcsön. Ez idő alatt a mouz stílusa hanyatlani kezdett, klasszikus support nélkül elveszett az erő játékukból. 3 hónap után tehát most STYKO visszatért oda, ahová igazából tartozik. A pletyka, hogy Snax a háttérbe szorul, csupán 4 napos, de rögtön be is igazolódott.

Ennek fényében a VP-ből mouzba igazolás kissé fölösleges túrának tűnhet a lengyel részéről.

Ennyi volt? Kispadra kerülhet Snax, új ötödik érkezhet a mousesports-hoz

Amióta itt van a csapatnál mousesports pont ugyanolyan kétarcú együttessé vált, mint amilyen a VP volt korábban. Utolsóként esnek ki egy Majorról, aztán megnyerik az ESL One New Yorkot…

  • ESL One Cologne 9-12. hely
  • ELEAGUE CS:GO Premier 3-4. hely
  • DreamHack Masters Stockholm 3-4. hely
  • FACEIT Major 15-16. hely (0:3-as kiesés, Minorről kell újrakvalifikálniuk)
  • ESL One New York 1. hely
  • StarSeries i-League 9-11. hely

Bár Snax aimban sokkal erősebb szlovák vetélytársánál, a szerepben, ahol játszatták egyszerűen STYKO a világ egyik legjobbja. Jól ismerjük a támogató role-t, a leghálátlanabb feladatok egyik. Kevés frag, nem túl látványos játék. Többnyire elsőként berohanás, derítés, terelés. Folyamatos gránátdobálás, társak segítése akik viszont a killekkel aratják a babérokat. Ergo amikor STYKO itt volt, a csapat ennek a háttér támogatásnak köszönhetően kicsit jobb eredményeket ért el.

Sok csapat esett már ugyanebbe a hibába, de a mousesports volt az első, aki beismerte tévedését. Support játékosokat ritkán hívnak vissza egy világsztár helyett. Gondoljunk csak TACO lepattintására az SK-ból. Hiába nem ment nélküle, meg se fordult a fejükbe, hogy visszahívják.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva