Counter Strike

Gyors UPDATE-re lenne szükség, az SG 553 nem lövi át a fém tárgyakat


A legutóbbi UPDATE óta megnőtt az érdeklődés az AUG és az SG 553 iránt, kezdenek előkerülni a legnagyobb hibák is.

Az AUG és az SG 553 eddig inkább csak fun fegyverek voltak a CS:GO-ban. Túl drágák voltak az AK-hoz és az M4-ekhez képest, így nem érte meg őket választani a kör elején.

A legutóbbi UPDATE-ben azonban minden megváltozott.

A profik ahogy azt illik, el is kezdtek felkészülni a metába kerülő fegyverekből. Hiszen nem árt tudni, mi kerülhet a kezünkbe éles meccsen, akár magunknak vesszük, akár egy csapattárs, vagy ellenfél kezéből esik hozzánk.

A Team Liquid fiatal játékosa EliGE stream alatt fedezte fel a fegyver egyik legnagyobb hibáját. A problémát az egyik néző aztán steril körülmények között rögzítette is.

Egyes pályarészeken az SG 553 képtelen a wallbangre, nem lő át a falon.

Tisztán látszik, hogy míg az AK és a Desert Eagle golyói lazán áthatolnak a falon, az SG 553 lövedékei már az elején elakadnak. A pályát készítő FMPONE egyből utánanézett a dolgoknak, és az alábbi megállapításokat tette:

Vagyis ez a falrész “metal” kategóriájú felületnek számít, amit a jelenlegi játékadatok szerint az SG 553 nem tud átlőni.

Kétféle megoldás létezik a problémára:

  • Megváltoztatják a falrész kategóriáját “metal”-ról valami másra. Ebben az esetben azonban minden más fegyverrel és gránáttal újra kellene tesztelni ezt a falrészt, illetve az összes “metal” falat áttenni valami másra.
  • Vagy belenyúlhatnak az SG 553 átütőerejébe a fejlesztők. Egyszerűen csak megnövelik az értéket, és onnantól máris átüti majd a falat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva