League of Legends

Ilyen egy igazi legenda! – Felszabadult idejében gyermekeken segít Faker


Lee Sang-hyeok úgy döntött ezúttal a nagyobb jó érdekében cselekszik.

Faker, a sokak által a világ legjobbjának titulált midese, egy gyengébb bajnoki szereplés után kihagyni kényszerült az idei világbajnokságot. Ilyen eddig nem nagyon történt még, ám a profi játékos és streamer úgy döntött, nem ül a babérjain, amíg a többiek a világbajnoki serlegért küzdenek.

Az SKT kiválósága az egész októberi streames bevételét az UNICEF-nek ajánlotta. Így a minden egyes közvetítéséből befolyó reklámpénzek és adományok, egyenesen a gyermekeket segítő alapítvány számláján fog landolni. Eddig nem igazán volt részese az ilyen jellegű mozgalmaknak Faker, ám úgy határozott, hogy ideje változni. A háromszoros világbajnok szeretne a jövőben egyre több jótékonysági eseményen részt venni, valamint igyekszik minél több adományt gyűjteni a rászorulóknak.

 

Olyannyira komolyan veszi ezt a hónapot Faker, hogy még a ruhatárát is lecserélte, ugyanis UNICEF-es ruhákban streamel mostanában. Ezzel is népszerűsítve a szervezetet a nézőinek. Igazán profi húzás ez a koreai játékostól, jó látni, hogy végre valaki a nagyobb jó érdekében használja ismeretségét és mások megsegítésére fordítja hírnevét.

Fakerék egyébként negyedikként zárták az idei bajnokságot Koreában, így a klub történetében már másodszor, lemaradtak a világeseményről. Viszont úgy tűnik, hogy a felszabadult időt sikerül hasznosan eltöltenie a koreai csillagnak. Le a kalappal!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva