Fortnite

5 Fortnite bug, amiről bár tud az Epic Games, mégsem javítják ki


Ezek közül hármat kifejezetten a mostani UPDATE-be ígértek a fejlesztők, még sincsenek sehol.

A v6.10 UPDATE rengeteg hasznos változást hozott a Fortnite világába. Ez persze nem is csoda, a hatodik szezon eddigi legnagyobb frissítését kaptuk

Új jármű, Bangdage nerf, hivatalos Tournamentek és feljavított szerver teljesítmények!

Az egyedüli terület, ahol lehet egy kis hiányérzetünk, azok bizony a játékban található bugok. Nincs belőlük kevés, mégis ezek közül csak párat sikerült megoldani.

Rengeteg zavaró elem maradt bent annak ellenére, hogy az Epic Games mindegyiket ismeri:

Az ellenfelek megölésének hangja helyett az építés hangját játssza be a játék

Ha éppen építünk a mapon, és időközben megölünk valamit, elimination hang bejátszása helyett építési hangot ad a játék. Akár egy csapdával ölünk, akár egy messziről bevégzett killt ad be a szerver, építés hangot hallunk. ez egy kiélezett párharcban nem csak zavaró lehet, de még félrevezető is. Ha két emberrel harcolunk egyszerre, nem árt hallani, ha sikerült kiszedni, és koncentrálhatunk végre a másik ellenfélre.

A lebegő szigetet rossz helyen mutatja a mini map

Egyes esetekben a Floating Islandet teljesen máshova mutatja, ami könnyen keresztülhúzhatja a terveinket, ha arra fele mennénk.

A célkeresztet kitakarják egyes skinek

Egyes outfitek egyszerűen túl nagyra sikerültek, ezért kitakarják célzás közben a célkeresztet, például guggolva oldalazás közben.

Replay üzemmódban beragad a Shadow Stone effekt

Egy visszajátszást megtekintve elképzelhető, hogy a karakter modellen beragad a Shadow Stone effekt. Mondanunk sem kell, aki elemzés céljából néz vissza egy meccset és tanulni, fejlődni szeretne, annak mennyire zavaró lehet egy ilyen beragadás.

Egyes emote-ok zenéje nem indul el

Az első használat alatt az alábbi emote-ok mellé nem indul zene a játékon belül: The Worm, Dance Moves, Drop the Bass, Default. Pedig zenének minden egyes használatnál szólnia kellene, amelyik emote-nál van zene.

Az Epic Games oldalán, ahol a játékosok is soron követhetik a hibák javításait, egyelőre csak vizsgálják ezeket az eseteket.

Reméljük ha már mostanra nem sikerült, a következő UPDATE-re megoldódnak ezek is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva