PUBG

BRÉKING: Megvan a dátum! A PUBG Corp. elárulta, mikortól indul be a hardveres bannolás


A Bluehole egy koreai sajtótájékoztatón jelentette be a HWID bannok Steames indulásának időpontját.

2018 október 16-án komoly fordulóponthoz érkeztünk a Bluehole csalók elleni hadjáratában. Mostanra kiderült ugyanis, hogy legújabb bejelentésében a cég nem csak a levegőbe beszélt. Nem csak azt árulták el, hogyan készülnek fel a hardveres bannolásra, hanem azt is, hogy mikor indul a buli!

A sajtótájékoztatón megadták a dátumot, amikortól beindulhat a Steames HWID bannolás rendszere:

Nem baj, ha semmit nem értünk a prezentációból. Elég csak a HWID feliratot és a számokat figyelnünk:

2018 november 15.

Vagyis már kevesebb mint egy hónapot kell csak várnunk, hogy a Bluehole átültesse a Steambe is a PUBG hardveres bannolási rendszerét.

A rendszer persze korántsem lesz tökéletes még az elején, így nem kell egyből a csodát várni. Maga a technológia azonban minden eddiginél nagyobb biztonságot hozhat a csalók ellen, hiszen a visszatérőknek már egyetlen meccset sem enged játszani.

“Felrakod a játékot és ha ugyan arról a gépről próbálkozol, már jön is a bannolt felirat pár perc után. Hiába telepíted frissen, még egy meccset se tudsz lejátszani, már kapod is a bant” – mondta egy korábbi interjúnk során a magyar cheat fejlesztő, namazso.

Lesznek persze itt is kiskapuk, hiszen mint minden rendszer, ez is kijátszható:

“Természetesen, sok hardvernek egyáltalán nincs egyedi azonosítója. Alapvetően gondolok itt a “kici ócó” HDD-kre, amelyekbe mind ugyan azt az ID-t égetik bele, de egyébként meglepődnél mert még a nagyobb gyáraknál is előfordul az, hogy ugyan azt az azonosítót adják. Említettem a RAID kártyákat is, de az én monitorom még egy régebbi VGA csatlakozós típus, szóval ennek még ID-ja sincs, így nem tudják mire adni a bant. Amúgy hatalmas káosz alakulhat ki, ha nem kézzel fogják adni ezeket a hw banokat, elég sok ártatlant bannolhatnak ha automatizálnak.”

November 15-étől tehát izgulhatunk, hogy kevesebb legyen a csaló, és hogy ne legyenek ártatlan áldozatai a HWID bannolás bevezetésének!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva