Counter Strike

“Jobb játékos vagyok annál, mint hogy minden körben csak gránátozzak és plantoljak” – Snax


A lecserélt lengyel játékos most tiszta vizet öntött a pohárba, felvállalva a távozás igazi okát.

Snax és STYKO újabb cseréje alaposan meglepte a rajongókat. Alig 3 hónapnyi közös játék után elválnak a mousesports útjai, a VP-től kivásárolt lengyel skillgéptől.

A távozás azonban békés elengedés volt inkább. Mást gondolnak a játékról, mást képzelnek el a jövőben.

Nem kellett kitenni, nem volt semmi feszkó.

Egyszerűen csak Snax jobb játékosnak érzi magát, mint hogy gránátokat dobáljon és bombát plantoljon. Erről saját oldalán ő maga nyilatkozott, kifejtve a távozás körülményeit:

“Ahogy azt már biztosan tudjátok, kispadra ültettek a mousesports kezdőjéből. Ahogy chrisJ is mondta, a játékunknak nem így kellett volna alakulnia. Az elején még mindenki örült, de az új taktikákkal és tervekkel együtt én visszafele kezdtem fejlődni. BOT-nak éreztem magam, mivel a bennem rejlő tehetséget úgy éreztem nem használjuk ki eléggé.

Hatalmas respect STYKO-nak, hogy ő bevállalta ezt a játékot, és meg is tudta csinálni.

A StarSeries alatt kinyilvánítottam, hogy nem jön be ez a stílus, ezzel megkönnyítettem a döntésüket. Ők ugyanis nem akartak pozikat cserélni, annyira megszokták már a saját helyeiket. Egy olyan emberre van szükségük aki bevállalja a legutálatosabb szerepet és oda megy, ahova küldik.

Szerintem még nem elég tapasztaltak ahhoz, hogy egy teljesen egyenlő csapatot csináljanak, és mindenki elégedett legyen.

Mindezek után sok szerencsét kívánok nekik, sosem volt semmi bajom a srácokkal, de ennek így kellett történnie. Nem vagyok képes elégedetlenül játszani a továbbiakban.

Nem hibáztatom őket semmiért, ez ugyanúgy rajtam is múlott. De egyszerűen nem az én stílusom bombát rakni, gránátot dobni minden egyes körben, ennél én jobb vagyok. Más elképzelésük van a játékról, mint nekem. Ennyi az egész. Szuper játékosok, de számomra nem ez a megfelelő hely.

Most egy kis szünet következik, nem tudom hol folytatom még. De hamarosan hallotok felőlem, üdv mindenkinek!”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva