Counter Strike

VIDEÓ – Láttál már idióta gólörömöt a CS:GO-ban? Eddig mi sem, de NBK most villantott egyet


Az új francia sztárcsapat kapitánya pakolt egy ACE-t, a végén kritikus 1v2 szituval, majd öngyilkos lett az örömmámorban.

A gólöröm, mint fogalom nem annyira a CS:GO világ sajátossága. De ha valamikor létezhet ez a fogalom, akkor egy nehezen megnyert kör után tudjuk leginkább elképzelni.

NBK határozottan nehéz szituban volt, amikor 1v2-ben plantolta a bombát. De megoldotta a fordítást, összességében pedig ACE-elt a körben.

Ilyenkor simán kijár egy kis ünneplés, amíg TS-en fogadja a gratulációkat, az irányító azonban kicsit túltolta a dolgot, konkrétan belehalt a nagy ünneplésbe. JUGi és Snappi építkezésről számított NBK érkezésére, ezért bevágtak egy gyújtót rámpára. NBK teljesen máshonnan érkezett, váratlanul felbukkant az oszlop mögül és lehozta az 1v2-t.

14 HP-val élte túl a párharcot, de a halál így is utolérte.

A nagy örömben ugyanis simán beleszaladt a fent említett gyújtóba. Pedig korábban hallania kellett volna, hiszen a közelben volt, amikor JUGi bedobta rámpára. De később,  a sarkon befordulva simán látnia kellett a tüzet, amikor felvette az AWP-t.

Az AWP-t akarta tehát kimenteni, de rég ott volt nála már a rámpa tetején. A tűz kb a rámpa közepéig ért fel, totálisan érhetetlen halál, és még a mentés sem jött össze. Elvitte a lendület és a nagy öröm, na!

Valahonnan ismerős a sztori …

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva