Counter Strike

Alakul a FaZe új kezdő ötöse, -karrigan +suNny a lehetséges forgatókönyv


A mousesports-nál látható mozgolódást is megoldhatná ez a csere, beindult a mostanra már megszokott Twitter-nyomozás.

A mousesports kezdője egyelőre hatalmas kérdőjeleket mutat. 3 hónapja leigazolták Snax-et, kifizették érte a kivásárlási árat és elküldték STYKO-t a csapattól. Távozott egy support, érkezett egy agresszív playmaker. A napnál is világosabb volt, hogy ebben a szerepben Snax használhatatlan lesz. Mostanra ez a lengyel játékos fejében is összeállt, ezért önként kispadra ültette magát:

A csapatnak nincs más választása, vissza kell hívniuk STYKO-t a kispadról, kell egy support a vadállat entry-k mögé. Igen ám, de Snax-et pont azért hívták ide, mert ez a lineup nem volt elég jó. Vagyis a csere továbbra is szükséges. És ha már itt van Snax, jó lenne őt is használni a kezdőben.

A terv tehát egyszerű, helyet csinálni Snax számára egy olyan poszton, ami elég agresszív az ő stílusához.

Ez a poszt jelenleg egyértelműen suNny-é a mousesport kezdő ötösében, elméletileg tehát neki kellene menni. És úgy tűnik megy is, nemrég ugyanis egytől egyig bekövette az összes FaZe játékost és edzőt a Twitteren.

Egyáltalán nem lenne meglepő egyébként, ha összejönne a csere. A FaZe újabban IGL-t cserélt, karrigan szerepét ezzel egy sima support pozira csökkentették. Abból pedig bőven van nála jobb a mezőnyben. Elképzelhető, hogy NiKo inkább a háttérbe húzódva irányít majd, ezért kell valaki a frontvonalba agresszív pozira, és erre szemelték ki suNny-t a FaZe-nél.

Hamarosan kezdődik az év végi hajrá, tele nagy összdíjazású LAN versenyekkel, így a csapatoknak minél előbb döntésre kell jutniuk, ha cserélni szeretnének.

De legyünk őszinték, ennyi egybeesés, ráadásul hogy még a szerepek is stimmeljenek, talán nem véletlen…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva