Hearthstone

Ajándék lap, ingyen belépő és új Arena-szabályok: elstartolt a Hallow’s End


Minden tudnivaló a legújabb Hearthstone-eseményről.

A tavalyi év alapján arra lehetett számítani, hogy csak a késő délutáni órákban nyílik meg a halloweeni Hearthstone-esemény, a Hallow’s End, végül azonban már szerdára virradóra megkaptuk az eventet. Lássuk, mi mindenről is van szó!

Ajándék lap

Ezúttal is jár ingyenes kártya mindenkinek, aki bejelentkezik a játékba: ezúttal egy golden Witch’s Cauldron – ha szűkében vagytok a dustnak, már törhetitek is 400-ért, ami egyáltalán nem rossz ajándék!

Új Arena, ingyen belépővel

Visszatért a tavalyi évben már nagy sikert arató Dual Class Arena, melynek különlegessége az, hogy a draft előtt nem egy, hanem két hőst kell választanunk, ami azt jelenti, hogy két class lapkészletéből válogathatunk, ami elég durva kombókat tartogat!

Hogy pontosan mit is kínál ez a játékmód, arról bárki meggyőződhet, hiszen egy ajándék belépő mindenkinek jár az ünnepi arénába.

…sőt, akik bevetették a szokásos Arena trükköt, azok egy második ajándék jegyet is kaptak a félbemaradt menetért cserébe.

Új bundle új alternatív hőssel

Van itt még valami, méghozzá egy limitált ideig megvásárolható akciós csomag. A Hallow! Hallow! Bundle 20 darab The Witchwood pakkot kínál 20 euróért. De ami még fontosabb, hogy így nyitható meg az új alternatív Paladin hősportré, a Sir-Annoy-O.

A Hallow’s End esemény két héten át tart, október 31-ig pörgethetitek tehát az új Arena módot, illetve a Hallow! Hallow! Bundle-t is eddig lehet megvásárolni. Jó szórakozást!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva