R6

Két hónapja kiszivárgott, azóta nem hallottunk róla: megérkeztek az első életjelek a Blitz elite-ről


Twitteren osztott meg egy utalást a közösségi portált kezelő Ubisoft dolgozó.

A játékosok fele nem tudta, a másik fele meg talán már el is felejtette azt a tényt, hogy bő 2 hónapja kiszivárgott az, hogy Blitz elite skint kap:

Újabb legendary a láthatáron: Blitz léphet be az elitek társaságába

Lehet Blitzet szeretni, vagy utálni, de egy vitathatatlan: ez a kinézet marha jó lett! Persze az elite skinek nem véletlen elitek: árukban és minőségükben is egy más kategóriát képviselnek.

Felmerül az ember a kérdés, hogy mi a helyzet a szóban forgó tartalommal?

Nemrég Twitterre tett ki egy teasert a Rainbow Six Siege csapata:

A képen a GSG9 címere látható:

<span title="Special Weapons And Tactics" style="cursor: help; border-bottom: 1px dotted #D5D4D4;">Spezielle Waffen und Taktiken</span>
forrás: http://rainbowsix.wikia.com

Érdekes és izgalmas is lehetne a teaser, de sajnos mára okafogyottá vált: pontosan tudjuk, hogy Blitz kapja a skint, nem pedig az IQ-Bandit-Jäger hármas egyike (persze ebből is inkább csak Bandit lehetne esélyes, hisz a másik két operátornak már van ilyen fajta kinézete).

A hype elmarad tehát, helyét felváltja a türelmetlen várakozás, mely közben bosszankodhatnak azok, akik már 2 hónapja kinézték maguknak, hogy mikor jön az elite. Ezt most sajnos elszúrta a Ubisoft, személyes véleményem, hogy vagy hamarabb piacra kellett volna dobni a skint, vagy teaser helyett egyenesen megmondani, hogy mi lesz.

A végét zárjuk egy jó hangulatú mémmel (valahonnan tényleg ismerős volt!):

Borító: microsoft.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva