Fortnite

Rég volt ilyen frissítés – A v6.10 több map változást is hozott


Szépen csöndben megjelent egy-két újdonság a térképen.

Amellett, hogy a fókusz elsősorban az új bajnokságokra (Tournaments), valamint a teljesen új járműre (Quadrasher) esett, az Epic Games azokat sem hagyta cserben, akik szeretik követni a Fortnite “történetét”, vagy csak világának változásait.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Tilted Towers-ben dolgozó emberek ráuntak arra, hogy folyamatosan épen próbálják tartani a nagyváros épületeit. Sajnos a Fortnite-ban történő események szinte mindig beleköpnek a levesükbe, így az állandó felújítások helyett ezúttal már rombolásokra lehettünk figyelmesek a város közepén. Igen, ennyi volt Tilted pofozgatása, a rombológépek már akcióba is léptek, s szépen lassan elkezdték eltakarítani a rongálódott épületeket.

Sud4nym – Twitter

Az új járművel érkezett egy teljesen új versenypálya is, egészen pontosan egy új versenypályának az alapjai. Junk Juntiontől nem messze ugyanis elkezdett épülni egy versenypálya, egy ahhoz hasonló, amit Paradise Palms mellett lehet találni. A jövőben szinte biztos, hogy folytatódni fognak az építkezések, így érdemes lesz frissítésenként visszanézni a helyre. Ezúttal lehetséges, hogy valami tereppályát fogunk kapni, éppen a quadok kihasználása érdekében.

Sud4nym – Twitter

Aki Tomato Temple mellé tévedt a v6.10 telepítése után, az találkozhatott egy jópofa food truckkal. Mint tudjuk, a pizzázó, ami Tomato Town központját jelentette megszűnt létezni az ötödik szezon eseményei miatt, ám úgy tűnik, hogy a tulajdonos nem hajlandó engedni, ugyan kisebb kiadásban, de újranyitotta az üzletét Pizza Pit néven.

Sud4nym – Twitter

Nem egetrengető változások ezek, összességében nem befolyásolják az alap játékmenetet, ám mégis jó dolog néha figyelni a kisebb változásokra, hiszen az Epic Games szépen csöndben egy történetet mesél nekünk. Ez tökéletesen látszik a Pizza Pit megjelenéséből is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva