PUBG

Bonyolultabb lett az összekapcsolás: Így szerezd meg az ötödik PUBG Twitch Prime ládát!


Global PUBG fiókot kell regisztrálnunk.

Várhatóan a mai nap érkezik meg az utolsó, ötödik PUBG Twitch Prime szett. Ezúttal vadnyugati ihletésű skincsomagot kapunk, melyben megtalálható lesz két fegyverkinézet is. Van azonban egy rossz hírünk: a PUBG Corp. szakít az eddigi egykattintásos Twitch összekapcsolással, némiképp bonyolultabbá téve ezzel a dolgot.

Az ötödik láda tartalma

Az új rendszer

Sajnos minden jelenlegi és jövőbeli Prime felhasználónak be kell regisztrálnia egy “Global” PUBG felhasználói fiókot, hogy hozzájuthasson a Gunslinger Sethez.

  1. Látogassunk el a következő weboldalra: https://accounts.pubg.com/register . Adjuk meg a használni kívánt emailcímünket és jelszavunkat.
  2. Kapunk egy megerősítő emailt az oldaltól (-A SPAM MAPPÁBA IS KERÜLHET!-), kattintsunk az emailben található ‘Confirm to Register’ szövegre
  3. Ezután a bejelentkező felületen ( https://accounts.pubg.com/login ) lépjünk be az első lépésben megadott adatainkkal.
  4. A következő felületen kössük össze Steam és Twitch fiókjainkkal a PUBG fiókunkat:
  5. Ha az összekapcsolás sikeres, a következőt kell látnunk az oldalon, (valamint a játékban is lila színű Twich ikonnal kell találkoznunk a beállítások ikon alatt):

Sikeres összekapcsolás esetén pár percen/órán belül meg kell majd kapnunk az ötödik ládát, amint a Twitch elérhetővé teszi azt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva