Fortnite

Dusk mellé jöhet Sanctum?! – Újabb skin érkezhet hamarosan, a forrásfájlok ismét árulkodtak


Kíváncsian várjuk mit hoz ki ebből az Epic!

Hamarosan itt a Halloween, ez pedig igazán fontos az Epic Games számára, ugyanis már több hete folynak az előkészületek a pályán, folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb dekorációk, s igazából maga a hatodik szezon tematikája is úgy tűnik, hogy eköré az ünnepség köré rendeződik.

A legújabb, v6.10-es frissítés ugyan már több napja éles, de az adatbányászok szeretnek játszadozni a fájlokkal még több nappal a megjelenés után is, s most nagyon úgy tűnik, hogy kifizetődő volt, ugyanis előkerült egy rakás adat, ami azt sejteti, hogy Dusk, a Battle Pass-ből jól ismert vámpírlány hamarosan egy férfi párral gazdagodhat.

Az első nyom – ShiinaBR
A második nyom – HypeXLeaks

A fent látható forrásfájlok alapján hamarosan érkezhet egy férfi Outfit, amely Sanctum névre fog hallgatni. Sanctum modelljének megjelölése pedig “VampireMale”, vagyis férfi vámpír a fájlokban, így nagy valószínűséggel Dusk, a női vámpír párjáról beszélünk. Egy másik nyom a Back Blingek fájljai között bukkant fel, Sanctum ugyanis úgy tűnik, hogy saját “hátravalót” is fog kapni, egy köpeny formájában, a megnevezése pedig “Coven Cape” lehet.

A Battle Pass Tier 71-es ajándéka – Dusk – Epic Games

Egy köpennyel ellátott férfi vámpír tehát hamarosan megjelenhet az Item Shopban, abból kiindulva, hogy saját Back Blinget is kap, alsó hangon egy 1500 V-Bucks-os Epic Outfitnek tippelnénk meg. Így hogyha kedveled a vámpírokat és szívesen bővítenéd a gyűjteményed egy férfi verzióval is, legalább ennyit tarts a “számládon”, még kellhet majd.

Sajnos képeket még nem tudunk mutatni a közelgő skinről.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva