Hearthstone

Készen álltok a 42. Druid paklira is? Mutatjuk a legújabb őrületet, a Dollmaster Druidot


LvGe újragondolta a Taunt Druidot egy elég kemény kombóra építve.

A mai napon lépnek érvénybe a legújabb Hearthstone nerfek, ez pedig magukat a játékosokat is újból kísérletezésre sarkallja, hiszen valamelyest biztosan változni fog a meta. Új lapok híján persze teljesen új deckekre aligha számíthatunk, a már létező paklik újragondolt verziói azonban bármikor előbukkanhatnak – itt van például a kínai játékos, LvGe által kifejlesztett Dollmaster Druid, ami lényegében a Taunt Druid egy alternatív változata.

A kulcslap – természetesen a Hadronox mellett – a Dollmaster Dorian, ami az elmúlt hónapokban nem igazán találta meg a helyét a metában. Ebben a deckben azonban egy elég keménynek tűnő kombót képes megalapozni, hiszen a Juicy Psychmelon kijátszásával The Lich King és Hadronox másolatokat teremthetünk a boardra. Ez nem csak azért jó, mert eggyel többször süthetjük ki a pókot a meccs folyamán, hanem mert +1 The Lich King kerül be a feltámasztható Taunt merítésbe.

Ha megnézitek a paklilistát, akkor látszik, hogy jóval kevesebb a Taunt a pakliban, mint a klasszikus Taunt Druidban – az cél itt egyértelműen az, hogy hosszú távon a lehető legnagyobb értéket lehessen kinyerni a feltámadásokból. A normál verzióval ellentétben tehát itt nem “szemeteli” tele a deck a “resurrect pool”-t Ironwood Golemekkel és hasonlókkal.

LvGe Dollmaster Druid paklija
AAECAZICDP4BkwTEBsnHAsLOAq/TAqPmAvnmAsLxAuT7AvX8AqCAAwlAX+kB5AiY0gKe0gKL4QKN8AKM+wIA

A meglehetősen egyedi összeállításra pillantva látszik, hogy lehet jócskán fűszerezni a dolgokat az olyan lapoknak hála, mint az Ixlid, Fungal Lord, a Dreampetal Florist, a Flobbidinous Floop vagy éppen a Faceless Manipulator. A Taunt lények többszöri visszatérését pedig a már jól ismert Witching Hour + Carnivorous Cube kombóval lehet megoldani, kihozva ezzel a maximumot a Hadronoxban rejlő potenciálból.

Fontos, hogy mivel ez a deck sokkal inkább kombó jellegű, mint a hagyományos Taunt Druid, ezért a kezelését is bonyolultabb megtanulni. Éppen ezért érdemes megnézni néhány videót róla, mielőtt belevágtok, hiszen a streamerek meccseiből sokat lehet tanulni. Toast például az éjszaka folyamán már próbálgatta a decket, akadt néhány egészen elképesztő meccs is – meg persze az elmaradhatatlan “epic fail” momentum is megvolt. De a lényeg az, hogy úgy tűnik, a deckben abszolút megvan a potenciál, úgyhogy akinek megvannak a szükséges kártyák, azok tehetnek vele egy próbát – az ellenfelek többségét garantáltan meglepetésként fogja érni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva