League of Legends

New York legesélyesebb kongresszusi jelöltje bevallotta: szabadidejében Morgana és Lux main


Bár Alexandria Ocasio-Cortez csak 29 éves, mégis biztos befutónak számít saját választókörzetében. De azt kevesen tudják róla, hogy hatalmas LoL fan.

A 29 éves kongresszusi jelölt a közösségi médiában osztatlan sikert aratott League of Legends témájú bejegyzésével. A 14-es számú new yorki választókörzetben induló demokrata politikus nyílt üzenetben vállalta, hogy bizony a kampányidőszak hajrájában is képes leülni játszani.

Alexandria Ocasio-Cortez közel 900 000 követője előtt fejtette ki, hogy bár az utóbbi időben a kevés ideje volt játszani, most bizony LoL-ozni akar:

Természetesen zajos sikert aratott LoL tartalmú posztjával, főleg a korabeli huszonévesek körében. Csak úgy záporoztak a kérdések a politikus felé, aki egyik válaszában elárulta, mik a main karakterei:

Morgana, Lux és Miss Fortune, igazi csajos vonal. Ráadásul a negyedik választás Anivia is bőven belefér ebbe az összképbe.

Alexandria Ocasio-Cortez politikai törekvései egyébként hatalmas hangsúlyt fektetnének a tanításra és a következő generációk jólétére, hiszen pontosan tudja, milyen fontos ennek megléte, vagy éppen hiánya. A politikus hölgy bárpultosként találta ki, hogy politikai karrierbe fog, és mostanra már a Kongresszus kapujában áll. Szerencsére nem kell már sokáig várakoznia annak a 17 hónapja elhanyagoltan fekvő LoL accountnak. November 6-án jön a választás, és után pöröghet az a Solo Queue. Már ha egyáltalán ráismer a játékra, másfél év kihagyás után!

Újabban tehát nem csak a fiatal, világsztár focisták vállalják fel, ha CS:GO MM-re mennek, vagy lenyomnak egy Fortnite kört. A felnövekvő, fiatal politikusok körében is plusz pontot jelenthet a fiatal választóknál, ha ugyanúgy gamernek tekinti magát, mint a korabeliek többsége.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva