Fortnite

“Milliókat keres havonta és őt támogassam?” – Ninja már megint kiakasztotta az embereket


Ninjának nincs túl sok nyugta az utóbbi időben.

Nemrég érkezett meg Support-a-Creator rendszer a Fortnite-ba, aminek segítségével a kedvenc streamereinket tudjuk támogatni abban az esetben, ha V-Bucks-t vásárolunk. Ez mindenkinek jó, az Epic-től egy jófej lépés volt, de úgy tűnik, hogy nem mindenkinek tetszik az, hogy bárki élhet ezzel a rendszerrel. Legalábbis ez derült ki legutóbb Ninja twitter posztja alatt.

A népszerű streamer gyakorlatilag megemlítette, hogy őt is lehet támogatni mostantól ezen a rendszeren keresztül és megköszönte mindenkitől, aki követte a Fortnite karrierjét. A poszt alatt viszont többen kifejtették a véleményüket, mi szerint inkább a kisebb streamereket kellene támogatni ezzel a rendszerrel, nem pedig azokat akik már jelenleg is elég jól profitálnak a játékból.

“Milliókat keres havonta, őt kellene támogatnom?”

“Nem fogom megtenni, te sem teszel semmit értünk”

“A kisebb streamerek több giveaway-t tartanak mint te, Le sem szarod a rajongóidat, nem érdemled meg.”

“LOL, csak a pénzünk kell már megint, mint mindig”

“Fél millió dollárt keresel csak a subokból és a szponzorokról nem is beszéltünk. Nem elég, ennél is több kell?”

Persze bőven akadt olyan, aki Ninja mellé állt, szerintük azt támogat mindenki akit akar és attól, hogy valaki kisebb streamer és jobban kellene neki a támogatás, nem biztos hogy olyan szinten tud szórakoztatni, mint a nagyok.

“Senkit nem kényszerített rá, hogy támogassa őt. Istenem mennyi féltékeny ember létezik..”

“Engem nem érdekel, hogy mennyi pénzt csinált Ninja ebből az egészből, én csak élvezem a tartalmat, amit gyárt”

Ezt követően Ninja reagált az őt becsmérlők kommentjeire:

“Az utóbbi tweetemről: főként arról szólt, hogy tudassam veletek, hogy mostantól engem is támogathattok a support-a-creatoron keresztül. Nyilvánvalóan nagyszerű ha engem választotok! De támogathattok más tartalomgyártókat is, a ti döntésetek, de emiatt nem kell durvának lennetek velem szemben”

A siker soha nem jár egyedül, a rengeteg rajongó mellett sok irigyre is szert tesznek az emberek. Ezt egyesek képtelenek kezelni, de Tyler egész jól megoldotta ezt ezúttal is. Mostanában egyre többször találták be a streamert, ami annak is köszönhető, hogy a TV-ben is heti rendszerességgel foglalkoznak külföldön a Fortnite-tal.

Ezt láttad már?

Ninja elárulta, hogy miért nem játszik soha lányokkal

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva