League of Legends

Őrületes az idei Worlds – Csak 647 ember tippelt jól a Pick’Em során


Az elmúlt néhány év legszínvonalasabb világeseményét láthatjuk idén.

Egy fokkal talán kiszámíthatóbb az idei világbajnokság, mint a 2016-os, hiszen ott az Albus Nox Luna rendesen megbolygatta a viszonyokat egy hihetetlen csoportkörös teljesítménnyel. Ám azt kell, hogy mondjuk, még ezzel együtt is az elmúlt évek legjobb csoportkörös küzdelmeit láthatták a nézők. A mérkőzések minőségiek és változatosak voltak, arról nem is beszélve, hogy bőven kaptunk idén is meglepetést.

Ott van például a regnáló világbajnok, a Gen.G (Samsung Galaxy) esete. Sokan a számok alapján azt mondanák, hogy a csapat még sosem játszott ennyire rosszul, de az igazság az, hogy végre egyszer nem voltak kilométerek a csapatok között játéktudásban. Idén mindenki képes botlani és ettől lesz igazán izgalmas a világesemény. Nos, a Gen.G nagyobbat bukott, mint valószínűleg kellett volna, nem sokan gondolták előre, hogy utolsóként fogják zárni a csoportjukat.

A 2016-os Worlds Pick’Em ikonjai – Riot Games

A Riot Games már több éve megrendezi a világbajnokság során a Pick’Em-et, ami lényegében egy tippjáték. Amint kialakultak a csoportok, a játékosok kialakíthatták a saját csoportkörös végeredményüket, megtippelve, hogy melyik csapat merre fog végezni az első felvonás után. Mint említettük, idén a papírforma úgy ahogy van többször is megdőlt, így nem volt egyszerű a játékosoknak játékban maradni. A fődíj ugyanis a League of Legends összes Ultimate skinje. Ha egy játékos képes tökéletesen tippelni a világesemény során, akkor a kiadó megajándékozza a sikerrel járt játékosokat egy eléggé értékes csomaggal.

Az idei Pick’Em ranglétra. Csak 647 játékos tippelt jól. – Riot Games

Erre a csomagra pedig világszerte már csak 647-en pályáznak. Az Albus Nox Luna meglepő menetelése sokkal inkább feldarabolta a mezőnyt anno, ám ez a 647 ember sem sok, főleg, ha azt nézzük, hogy az RNG – Gen.G mérkőzést több mint másfél millióan nézték egyidejűleg.

Ami még érdekes, hogy 181 olyan pályázó volt, akik egyik csoportot sem tudták helyesen megtippelni, nem egy egetrengető mennyiség, ám az “abszolút semmi” kategóriájában mégis meglepő azért.

Játékon belüli tartalmakért is megéri játszani a Pick’Em-et, a pontgyűjtés során ingyenes ajándékokat nyithatunk meg magunknak, így még akkor is érdemes folytatni a kieséses szakasz kitöltésével, ha egyébként nem 100%-os a csoportkörünk.

A világbajnokság kieséses szakaszának alakulását ITT tudjátok megtippelni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva