PUBG

Új fegyver, zombi mód és killszámláló a fegyvereken – Hatalmas PUBG UPDATE a láthatáron


A játékfájlok között újabb spoilerekre bukkantak az adatbányászok, brutális újdonságok várhatóak.

Lassan ideje lenne megjegyezni kedvenc PUBG informátorunk nevét, ismét elképesztő dolgokat talált a játékfájlok között. Legutóbb a havas pálya első képét is neki köszönhettük, most pedig egy fegyverekkel kapcsolatos közelgő UPDATE-ről számolt be.

A hatás most sem marad el, brutális felfedezéseket tett.

Új fegyver: Skorpion

A CS:GO-ból jól ismert CZ75 félautomata pisztoly PUBG-s megfelelője. Besorolása szerint inkább géppisztolynak tartják, 7.65-ös kaliber.

StatTrak killszámláló

Szintén a CS:GO-ból lehet ismerős, a sima fegyverekhez képest a StatTrak változatok minden egyes killt rögzítenek, amit kiosztottunk velük. Élő statisztikaként figyelnek a kezünkben, folyamatosan megmutatva, mennyit aprítottunk. Az eddigi tapasztalat szerint skinek mellé és nem fegyverek mellé jár. Vagyis ha ugyanazon a fegyveren skint cserélünk, elvész az addigi mennyiség.

Zombi mód

Itt képes bizonyíték egyelőre nincs, de a kódsorok között “Zombie NPC”-re utaló jeleket találtak, ami egyértelmű utalás lehet egy új játékmódra.

Új fegyver skinek

Ashek (AK47), Kimsungtae (HK416 & SKS), Spygea (M24), WooWakGood (HK416 & AWM) – Elképzelhető, hogy már a következő Twitch láda tartalma szivárgott ki, de simán lehet hogy csak egy későbbi láda elemeit látjuk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva