Counter Strike

Összeállnak a nagy nevek? XANTARES-ék hamarosan SK mezben folytathatják


A jelenleg csapat nélküli török ötös organizációt keres, az SK pedig új lineupot. Kell ennél több egy új együtteshez?

2018 nagy vesztesei között sok nagy nevet fel lehetne sorolni a CS:GO világából. Széthullóban a Virtus.pro, kennyS élete legrosszabb formáját nyújtja, vagy ott van a szintén csak szenvedő Gambit. Illetve fontos megemlíteni a brazil sikercsapatát elvesztő SK-t is, valamint a már csak ex-Space Soldiers néven futó törököket is, akik jelenleg szponzor nélkül tryhardolnak.

A hírek szerint azonban utóbbi kettő sorsa most összefonódhat, ami megváltás lehet minkét félnek.

Az SK ugyanis egyelőre csak egy név, mióta elvesztette brazil ötösét. Volt esély egy komoly visszatérésben, de nem jött össze időben egy új amerikai csapat. Az ECS-ben ugyanis elindulhattak volna az amerikai csoportkörben, hiszen ott nem a játékosokat, hanem a szervezetet illeti a hely. De nem sikerült senkivel sem megállapodniuk, ezért arról is lecsúsztak, most már hivatalosan is semmit nem csinálnak a CS:GO-ban. Kell nekik egy ütős csapat a visszatéréshez.

Az SK Gaming egyértelmű (?) célzásán kívül további bónusz infó, hogy az összes ex-Space Soldiers játékos hirtelen bekövette az SK Gaminget. A törökök jelenleg 21. helyen állnak a világranglistán, tehát még bőven az elitbe tartoznak. Emellett folyamatosan képernyőn szerepelnek azáltal, hogy tagjai az európai ESL Pro League mezőnynek.

A törököknek egy jó nevű és kedvező feltételeket ajánló organizációra van szükségük, az SK-nak pedig egy újabb sikercsapatra. Nem is értem, min gondolkodnak ennyit, ez olyan egyértelmű…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva