Fortnite

Egymillió forint vagy 21 év az összes Fortnite skinre? Ezen változtatni kellene, Epic


Durván megszaladt a pénzért vásárolható kinézetek száma a hatodik szezonra.

Outfitek, csákányok, hátizsákok, ernyők és emote-ok mindenütt. A Fortnite világában egyre több az új kinézet, a játékosok pénztárcája azonban alig bírja mindezt V-Bucks utánpótlással. Hogy egészen pontosan mennyire szaladt meg a skinek darabszám, az most egy súlyos példán keresztül érzékeltették velünk.

Kiszámolták ugyanis, mennyibe kerülne most, ha meg lehetne venni az összes pénzért megvásárolható kinézetet. Ez természetesen csak egy statisztikai szám, ilyen opció ugyanis nincs az Item Shopban. Érdekességnek és az állunkat leejtő ténynek azonban kiváló:

Több mint 383 000 V-Bucks, vagyis kb 900 000 forintnál is több kellene az összes kinézet megvásárlásához.

És ez még a legkedvezményesebb lehetőség, a 100 dolláros V-Bucks csomagokkal. Joggal mondhatjátok, hogy nem csak pénzért lehet V-Bucks tartalékot építeni, ami persze jogos. Ott vannak például a Save the World napi küldetései.

Ha csak ezekből szeretnénk összeszedni a fent említett 383 000 V-Bucks mennyiséget, 21 év kellene hozzá.

Azzal nem számolva, hogy a 21 év alatt is jönnének persze új skinek. Ezek után nyugodtan kijelenthetjük, hogy befizetés nélkül lehetetlen vállalkozás beszerezni az összes skint:

  • Ha az ember több skint is meg akar szerezni az átlagnál, bizony elő kell húzni a bankkártyát.
  • Ha az ember nem akar pénzt költeni a játékra, akkor marad a szelektálás, és csak a valóban fontos kinézetekre csap le.

99%-ig biztos vagyok benne, hogy itthon a játékosok többsége inkább a második kategóriába tartozik. Mi lehetne a módja, hogy mégis skinekben változatos játék legyen számukra is a Fortnite?

Felemelni a refundok számát

A 3 visszaváltást kb egy hónap alatt ellövi az ember, érdemes lenne felemelni a lehetőségek számát. Vagy nullázni őket minden szezonban.

Skinek cseréje egymás között

Megunt skineket lehetne ezáltal elpasszolni, és újakra lecsapni, mint a piacon. V-Bucks és pénzmozgás nélkül tehetnénk szert új kinézetekre.

Még több küldetéssel megszerezhető kinézet

Az Item Shop folyamatosan tele van újdonsággal, de bőven elférne még több olyan skin is, amit nem venni, hanem kiérdemelni kell.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva