Gaming

A Nexus-ból az iskolába: ez a kémia-matek szakos tanár skin tökéletesen passzol Deckardhoz


Bemutatkozik a hét legjobb skin koncepciója.

A héten véget ért a Heroes of the Storm Halloweenhez kapcsolódó eseménye, a The Fall of King’s Crest.

Reméljük, hogy mindenki kivégezte a 4 küldetést és megszerezte az egyébként nagyszerűen sikerült skin felhozatalból azt, amire szüksége volt.

A kinézetek kapcsán múltkor megosztottunk veletek egy parádés Deathwing Stukov alkotást, mellyel a többség egyetértett, hogy tárt karokkal fogadná:

Ilyen egy tökéletes WoW-Starcraft keresztezés: Stukov Deathwing lehetne az egyik legjobb skin

Most is egy skin koncepció következik, ezúttal azonban a Starcraft világából a Diablo univerzuma felé vesszük az irányt: a főszerepben Deckard Cain.

Az április végén érkezett support egy bölcs tanító (mágus), aki tudását átadva képezte a fiatalokat (a “Stay Awhile and listen”, vagyis “Maradj egy időre és figyelj” ultija is erre utal).

Ezen a vonalon indult el a következő kinézet megalkotója:

forrás: artstation.com/artwork/oNqPO

A support hős kémia-matek szakos tanári szerepkörbe bújt: Q képessége zöld italt katyvaszt a piros helyett; W-je egy nagy adag házi feladat, mely felrobban; E-je pedig különböző matematikai tételeket ír fel a háromszögön belül.

Két ultija lemaradt sajnos, ez a képzeletünkre van bízva: a Lorenado egy nagy adag dolgozatot repíthetne, az altatós ultinál pedig elővehetne egy táblát és egy krétát – az unalmas óra hatására pedig elalszanak a “diákok”.

Képtalálat a következőre: „hots deckard cain”
forrás: Youtube

Reméljük, hogy a ti tetszéseteket is elnyerte a skin, azt meg még inkább, hogy a Blizzard is képes lesz szabadjára engedni a fantáziáját és ilyen alkotásokat összehozni a jövőben!

Borító: gamespot

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva