Hearthstone

Most akkor törjem vagy ne törjem? Avagy mit érdemes kezdeni a nerfelt lapokkal?


Tippek a változtatások kapcsán.

Ma hajnalban megérkezett a legújabb, 12.3-as sorszámú patch a Hearthstone-hoz, ami egyben azt is jelenti, hogy életbe léptek a hétfőn bejelentett nerfek. Természetesen ezúttal sem marad el az ilyenkor megszokott kompenzáció, így a gyengítések következtében most is teljes áron meg lehet válni az érintett kártyáktól.

Aki tehát úgy dönt, hogy betöri a birtokában lévő nerfelt lapokat, az az alábbi dustmennyiségekkel kalkulálhat az egyes kártyák kapcsán:

  • Giggling Inventor – normál: 100 dust, golden: 800 dust
  • Mana Wyrm – normál: 40 dust, golden: 400 dust
  • Aviana – normál: 1600 dust, golden: 3200 dust

A fenti értékek korlátlan mennyiségre vonatkoznak – viszont fontos, hogy csak két hétig érvényesek.

Oké, de megéri?

A rövid válasz az, hogy igen. Kicsit bővebben: igazából nincs semmi veszítenivalód azzal, ha most gondolkodás nélkül betöröd a nerfelt kártyákat, ezért mindenképpen érdemes meglépni.

Tény: ha nem csinálsz semmit, akkor ugyan nem lesz több dustod, de a lapok is megmaradnak. Vagyis bármi is lesz a sorsuk, biztosan a rendelkezésedre fognak állni. Ugyanakkor ha betöröd őket, akkor a legrosszabb eset az, hogy pár nap, hét vagy hónap múlva újból le kell gyártanod őket, mert mondjuk kiderül, hogy mégis használni szeretnéd őket – de mivel teljes árat kaptál értük, ezért pontosan ugyanott leszel, mintha nem csináltál volna semmi. És mint mondtuk, ez a legrosszabb eset – ha végül nem lesz szükséged a lapokra (márpedig jelenleg most ez a valószínűbb), akkor máris beljebb vagy pár száz dusttal. Vagyis ha betöröd őket, akkor a legrosszabb esetben is pontosan úgy jársz, mintha nem csináltál volna semmit – nincs rizikó.

Akit tehát nem fűz valamiféle érzelmi kötelék a nerfelt lapokhoz, illetőleg nincs semmiféle meggyőződése arról, hogy ő márpedig továbbra is fixen használni fogja ezeket a kártyákat, az váljon meg tőlük bátran, amíg még jár az extra profit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva