Call of Duty

Máris megérkezetek a csalók a Black Ops 4-be – A fejlesztők reagáltak


A csalók is megérkeztek a Call of Duty legújabb részébe, kevesek örömére.

Alig egy hete érkezett meg a Black Ops 4, máris megtalálták az első nyíltan csaló játékost, aki egy kisebb mészárlást rendezett mindössze pár perc leforgása alatt. TheWetDoplhin találta meg a gyanús egyedet aki láthatóan nem is igazán rejtette véka alá, hogy aimbotot használ.

Found an aimbotter on PC 🙁 from Blackops4

Az aimbot elég nyilvánvaló, hiszen automatikusan rángat a legváratlanabb helyről előbukkanó játékosok fejére ViciouZ célkeresztje, szóval ezt tagadni is kár. A kérdés, hogy mit fognak ezzel kezdeni a fejlesztők, hiszen egyre több csaló fog előkerülni. Az új COD anti-cheat rendszeréről sem tudni túl sokat, de az biztos, hogy a játékosok már most sem túl elégedettek, pedig nemrég dobták a piacra a játékot.

A Treyarch így reagált az esetre:

“Nagyon komolyan vesszük az anti-cheatet, épp ezért a Blizzard csapatával együtt dolgozunk a folyamaton. Sajnos mindig lesz olyan, aki csalni akar egy játékban, épp ezért folyamatosan kezeljük az ilyen jellegű problémákat.”

A játék egyik nagy problémája, hogy jelenleg még nincs “report” funkció, azaz ha egy csalóval futunk össze, még jelenteni sem tudjuk a fejlesztőknek a látottakat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva