PUBG

Mi van veled PUBG Corp.? Egy óra után ki kellett venni az 50 vs. 50 módot!


Túl sok hibát vét a cég mostanában.

Sajnálatos módon a jelenlegi hét nem alakult túl szerencsésen PUBG szempontból. A szokásos szerda éjjeli karbantartás három óra helyett öt óráig tartott. Azonban itt még nem értek véget a bonyodalmak, egész nap különféle hibajelenségekkel találkoztak a játékosok.

Ez most jó, vagy rossz hír? 10 órába tellett kijavítani, amit a karbantartás elrontott

A cég emberei szerencsére hamar kapcsoltak és csütörtöktől egy kisebb kompenzációs csomagot osztanak ki minden felhasználónak aki október 24. 04:00-ig belép a játékba.

Elnézést kért a PUBG Corp – Ajándék BP-t és skint osztogatnak a játékosoknak

A 23. frissítés teszt szerverre való megérkezése után némileg javult a játékosok visszajelzése, hiszen több új dolog mellett (halloweeni skinek, in-game changelog, új fegyver) pár szükséges változást is eszközöltek (pl. kék zóna). Nem kellett sokat várnunk az újabb csalódásra, péntek hajnalban a cég az alábbi tweetet posztolta:

Sajnos a tegnap belengetett 50 vs. 50 módot nem sokáig élvezhettük, egy kritikus hiba miatt ki kell venni a játékból. Elnézést kér a cég az esetlegesen okozott kellemetlenségét. Illetve azt is megtudtuk, hogy jövő héten sem fog megérkezni (a hosszabb tesztelés, vagy az esetleges halloweeni event miatt).

Őszintén reméljük a PUBG Corp. kicsit összekapja magát az elkövetkezendő hetekben…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva