Fortnite

“A régi Fortnite sokkal jobb volt…” – Lássuk a magyarok hogyan gondolják!


Megosztó téma, ám legalább ennyire fontos is.

Egy kiadónak nincs egyszerű dolga, ha azt tervezi, hogy sokáig életben tart egy játékot. Ám mindezt nem feltétlenül csak és kizárólag újdonságokkal lehet elérni. Tény, szükség van új dolgokra, de talán nem olyan formában, ahogyan az Epic Games teszi.

Példának okáért ott van a League of Legends, ami idén már 9. éve pörög folyamatosan. Tény, a játék már látott stabilabb időket, de azért a világbajnokság még mindig képes a Twitch legnézettebb játékává tenni a Riot Games MOBA-ját. Ez pedig azt jelenti, hogy az emberek még követik a játék alakulását, sőt, még mindig több százezren ülnek le elé nap mint nap, hogy feljebb és feljebb küzdjék magukat a ranglétrákon.

Epic Games

Viszont mindezt nem heti rendszerességgel érkező frissítésekkel érte el a Riot. Márpedig az Epic Games minden héten igyekszik valami újat eszközölni a híres Battle Royale játékban, ez pedig mostanában már inkább negatív, mint pozitív véleményünk szerint. A folyamatos alakítgatásoknak van helye, ám a bugok javítgatása és a fegyverek egyensúlyának alakítgatása mellé semmi szükség nincs folytonos újdonságokra. Hiszen azok további bugokat eredményeznek. A skineknek és limitált játékmódoknak bőven elegendőnek kellene lenniük ahhoz, hogy életben tartsák a játékot.

Aztán itt van a játék történetvezetése. A negyedik szezonban a meteorral bevezetett egy érdekes szezonon keresztülívelő történetet az Epic. Mindenki imádta és várta az újabbnál újabb megnyitható töltőképernyőket, hogy kiderüljön, hogyan alakul a kedvelt karaktereink története. Majd az ötödik szezontól kezdve ez úgy ahogy van bedőlt, a “történet” lapos és kaotikus lett. Azt hittük Drift kalandjait is végigkövethetjük majd, ehelyett 6 héten keresztül csak buliztak a karakterek, majd a semmiből megjelent egy hatalmas Kocka, ami azóta folyamatosan szétbarmolja a pályát. Érthetetlen ez a 180 fokos fordulat…

Epic Games

Valószínűleg az Epic Games sem nagyon tudja, hogy mit akart ezzel az egésszel kezdeni, de nem tűnik úgy, hogy a hatodik szezonra visszatértek volna a rendes kerékvágásba.

Ámde az, hogy mi megformálunk egy véleményt, még nem jelenti azt, hogy a magyar közösség egyet ért velünk. Így kíváncsiak vagyunk arra, hogy Ti hogyan élitek meg ezeket a változásokat, s véleményetek szerint jó irányba halad-e az Epic Games!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva