Fifa

Kérdések és válaszok: hogy működik pontosan az idei Ultimate Scream?


Íme minden tudnivaló a FIFA 19 halloweeni kártyáiról.

Az EA Sports tegnap tette közzé, hogy melyik 21 játékos fog Ultimate Scream kártyát kapni az idei évben a FIFA 19-ben, a névsor mellett azonban az egyéb részletekkel kicsit később rukkoltak csak elő. Emiatt sok volt a találgatás az új “átalakuló” lapok működése kapcsán, nemrég azonban a kiadó végre tiszta vizet öntött a pohárba, így fény derült a konkrétumokra. Íme minden tudnivaló az Ultimate Scream kapcsán!

Az idei Ultimate Scream keret.

Hogy működnek a kártyák?

A fenti képen a kártyák “alap” verziója látható, melyek mindegyike két dologban különbözik a normál változattól:

  • Az Overall érték eggyel magasabb
  • Két tulajdonság 90-es értéket kapott

A trükk az, hogy bizonyos időpontokban a számok kicsit megváltoznak majd, és két másik attribútum fog felvenni legalább 90-es értéket. Hogy pontosan mikor lesznek ezek az időszakok, azt egyelőre nem árulták el, de természetesen ha aktuálissá válik, akkor figyelmeztetni fognak bennünket.

Hogyan lehet megszerezni őket?

A 21 játékost október 19. és november 1. között lehet majd kibontani a pakkokból. Trade-elhető lapokról van szó, amiket a piactérről is be lehet majd szerezni. Lesz emellett 2 játékos, akiket kizárólag Squad Building Challenge-eken keresztül, illetve további 1 játékos, akit Objective-ből lehet majd megszerezni – konkrétumokat nem árultak el.

A lényeg tehát az, hogy idén kicsit módosult az Ultimate Scream kártyák működése a FIFA 18-hoz képest – ami változatlan, hogy ezúttal is számíthatunk brutális statokra, így mindenképpen örülhetnek majd azok, akiknek sikerül rátenniük a mancsukat valamelyik speciális lapra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva