Fortnite

Egyetlen képen az összes fegyver drop rate – Ilyen eséllyel találod meg kedvenced egy ládában


A Battle Royale játékok egyik legnagyobb random faktora a loot. Nem árt lélekben felkészülni, mire számíthatunk leérkezés után.

A Fortnite első és legfontosabb kérdése minden meccsen: hova ugorjunk? Ha jó helyet sikerül választanunk, megússzuk a kezdeti harcokat, és nyugodtan tudunk lootolni a ládákból.

A leérkezés után jön tehát a következő kérdés: milyen fegyvereket sikerül megszereznünk?

Ez már egy jóval kiszámíthatatlanabb dolog, függ attól, hogy hány ládát találunk, és hogy mit dob nekünk a szerencse. A ládákban ugyanis egy meghatározott algoritmus alapján, a valószínűségi számok alapján találhatóak fegyverek. Minél nagyobb egy fegyver valószínűsége, annál gyakrabban dobják a ládák, minél kisebb, annál ritkábban.

Van egy általános esélyszám, hogy milyen típusú fegyver fog esni a ládából:

8BitMemes azonban tovább ment. Fogta magát és hatalmas fegyver-kisokosba rendezte az összes fegyvert! Vagyis a hozzájuk tartozó droppok esélyét, hogy lássuk, milyen eséllyel számíthatunk az egyes fegyverekre:

Aki szeret zsúfolt helyekre ugrani (pl: Tilted Towers) annak AR és Burst gyakorlás ajánlott. Ezen fegyverek szürke, zöld és kék változatai ugyanis összesen kb 33% eséllyel kiesnek egy ládából. Statisztikailag 3 ládából legalább az egyikben illene egy ilyet találnunk.

Aki inkább a kevésbé népszerű helyeket szereti, az viszont nyugodtan válogathat a ládák közül és szedegetheti a floor droppokat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva