PUBG

Mi van már a trade up rendszerrel? – A PUBG Corp. válaszolt


Végre jó hír érkezett a trade up rendszerről, nincs félresöpörve a projekt!

A PUBG Corp. nagyon beszédes kedvében az utóbbi időben, aminek mi csak örülni tudunk. A korábbi update-ban érkezett trade up rendszer nem túl sok ideig volt a játékban, ugyanis a rendszer nem sikerült hibátlanra. A probléma az volt, hogy eléggé akadozott az egész trade up rendszer, ha pedig valaki többször kattintott a “claim” gombra, akkor elvesztek a skinjei, tehát sem új skint nem kapott, de még a régieket is elvette a játék. Emiatt ki kellett venni és a support intézte a panaszokat, ám arról nem volt infó, hogy mikor kerül vissza, egyszerűen kapott egy “ideiglenesen kivettük” jelzőt, ami gyakorlatilag bármit jelenthet.

A PUBG kommunikációs menedzsere, Hawkinz megválaszolta a kérdést, ami már elég régóta foglalkoztatja a játékosokat:

“Az utóbbi időben más fontosabb problémával néztünk szembe, amelyek magasabb prioritást élveztek, emiatt a trade up rendszert egy kicsit félretettük.A hétvégét követően fogok beszélni a koreai fejlesztőkkel erről és megpróbálok pontosabb válasszal érkezni, mint a  “dolgozunk rajta”. 
Kérlek legyetek türelemmel!”

Ahogyan az sejthető volt, a 22. update utáni katasztrófa áradat helyreállítása elvitte a cég minden erőforrását, tekintve az újonnan előforduló hibák mennyiségét, ezen nem is igazán csodálkozunk. Szerencsére ez most nem lett félresöpörve úgy, mint a trade rendszer, ami érthetően a csalók és a scammerek miatt súlyt mindenkit. Az utóbbi időben rengeteg probléma fordult elő, mostanában tényleg rájár a rúd a PUBG Corp.-ra, de az világosan látszik, hogy folyamatosan próbálkoznak és nem hagyják magára a játékot, ami a mai játékipar mellett becsülendő.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva