Counter Strike

Tripla entry a hosszabbításban, meccspontnál? DeadFox a legjobbkor vadult meg a FaZe ellen


Nagyon kellett ez a két win, értékes pontokat zsebeltek be a srácok

Eddig nem nagyon ment jól a játék a HR-nek az ESL Pro League 8. szezonjában. A 6. szezonban neccesen, de lejutottak a döntőre, ott pedig a negyeddöntőkig vitték. A 7. szezonban mindeössze 1 körön múlt a lejutás, összejött. Azonban w0xic nem kapott vízumot, így elcserélték a spotot egy dreamhackre. Most újra itt az esély, hogy a legjobb európai csapatok között lejussanak. Ehhez a 16-ból benne kell lenni a top8-ban, ami egyelőre még nincs meg.

A pontrendszer a szokásos:

  • győzelem: 3 pont
  • hosszabbításos győzelem: 2 pont
  • hosszabbításos vereség: 1 pont

ÉS a körararány is fontos, nem hiába számolják ennyire. Könnyen megtörténik, hogy ugyanannyi pontja van két csapatnak, és egymás ellen is egyet-egyet nyernek, akkor már köraránnyal kell számolni. A HellRaisers 10 meccsből megnyert 3-mat, ebből és hosszabbításban nyert és veszített is egyet. Ötöt pedig “tisztán” veszített. Tegnap este a FaZe ellen sikerült két fontos győzelemet behúzni, igaz az egyik csak hosszabbításban sikerült. A FaZe mostanában nincs élete formájában, lehet hogy érlelődik egy csere a háttérben.

Alakul a FaZe új kezdő ötöse, -karrigan +suNny a lehetséges forgatókönyv

A későbbi mérkőzésre DeadFox nagyon belendült, második legjobb játékos volt a szerveren, ő sebezte a legtöbbet körönként. Ritka, hogy support poziból hltv-s highlightokba tudja magát lőni valaki.

18:17-nél brutális tripla entry, ezzel pedig meccsgyőzelem. Jókor vadult meg Bence!

Az első meccs
A második meccs

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva