Counter Strike

Az utolsó pillanatban lekapcsolták a Hyperiont, nem jött össze a DreamHack Atlanta


A Valiance csapata túl nagy falatnak bizonyult

Péntek este sikerült összehozni a top. 16-ba jutást a magyar csapatnak, ehhez Bylaiékat is le kellett győzni. A többi magyar ötös nem jutott el a szombati játékig. Más, keményebb külföldi együttesek viszont igen: Az ágrajzon ott volt a Valiance, Sprout, a Chaos, illetve a PRIDE is.

A Planetkey Dynamics volt az első ellenfél, őket sikeresen le is győzték. Amit tudni kell róluk, hogy egy szebb napokat is látott szervezetről van szó, jelen pillanatban három német és kettő lengyel játékosból áll a csapat, de rengeteg féle-fajta felállás volt már a szervezetnél, szinte követhetetlen.

Őket Nuke-on sikerült legyőzni, 16:10-re. Torzsi nem szarozott, 5 hatalmas fejet akasztott az USP-vel, kisebb retake közben.

Nem mindennapi kör, és ez bevihette volna a kegyelemdöfést a Planetkey-nek. Ehelyett inkább felhergelte őket, és T oldalon elkezdték hozni a köröket, 10:14-ig el is jöttek, de gyorsan lezárta a meccs végét a magyar csapat.

torzsi nem volt rossz formában

 

Érkezett a Valiance, ahol Niko unokatestvére, huNter is játszik. Ügyes srácokkal van tele a csapat, és régóta együtt vannak. Megjártak kisebb-nagyobb versenyeket. Túl jónak bizonyultak, 16:10-re elverték torzsiékat, így ők jutottak be a zárt kvaliba. hussaR szavait idézzük:

Nem tudom, nem játszottunk rosszul, nyilván tapasztaltabb csapat a Valiance. Tööbb volt bennünk, csak sok hibát vétettünk, szóval ha igy nézzük akkor 16-10 nem olyan rossz. Előre nézünk!

Jól is mondja, így első komolyabb ellenfélként abszolút nem rossz, pláne úgy hogy BO1-ről beszélünk.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva