League of Legends

Már csak két tökéletes Pick’Em maradt – A League of Legends történetének legjobb világbajnokságát láthatjuk


Ennél jobbat kívánni sem tudtunk volna!

A tegnapi napon elstartolt a 2018-as Worlds kieséses szakasza. Az első elődöntőnapon a két nagy esélyes, a koreai első KT Rolster és a kínai első RNG is játéklehetőséget kapott. Mindkét csapat továbbjutását készpénznek lehetett venni, ugyanis papíron olyan csapatokkal találkoztak, amiknek nem igazán kellett volna megizzasztania a “két legerősebb” bajnokság bajnokait.

Aztán érkezett első nekifutásra az Invictus Gaming és úgy ahogy van bedöntött minden papírformát. A Fnatic-tól a csoportkörben csúfosan elhasaló Invictus Gaming ugyanis meggyőző játékkal fektette kétvállra a KT-t, ezzel még érdekesebbé téve a világeseményt. Eddig sem volt hiány meglepetésből, ám úgy tűnik az egész VB ezt modellt fgja követni, ami a lehető legjobb a nézők számára. Izgalmas, fordulatokkal teli, s több év után végre BÁRKI eljuthat a döntőig és a végén pedig magasba emelheti a trófeát.Persze, a tökéletes SKT-s időszakoknak is megvan a maga szépsége, ám egyértelműen ezek a nyíltsisakos küzdelmek a legizgalmasabbak.

Riot Games

Az Invictus Gaming győzelmén felbátorodva gondolt egyet a G2 és teljes erőből nekimentek az RNG-nek, annak a csapatnak, amelyet a legtöbben a világbajnoki serleg várományosának tartottak. Az európai gárda olyan minőségű játékot mutatott, amire talán még ők maguk sem számítottak. Egy nagyon szoros 3-2-es győzelemmel az európaiak mentek tovább az elődöntőbe, ezzel totálisan megrengetve a világot.

Az Invictus és a G2 meglepetése úgy ahogy van aláásta a Pick’Emeket is. A Riot Games tippjátékában pontokat gyűjthetünk a világbajnokság során, az egyetlen feladatunk, hogy a megadott párosításokból jól tippeljük meg a győzteseket. (A tökéletesen tippelők fődíja az összes Ultimate Skin egy csomagban) A negyeddöntő előtt 647 tökéletes Pick’Em volt, ez a szám már a negyeddöntők első napja után 2-re redukálódott!

Félelmetes, hogy mik történnek ezen a világbajnokságon, a legjobb pedig, hogy még nincs vége!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva