PUBG

Még nézni is kellemetlen: Visszatértek a láthatatlan ellenfelek


Vagy talán el sem tűntek soha? Már nem úgy értve...

A PUBG játékosok rémálma visszatért, bár sajnos még valószínűbb, hogy nem is javították a láthatatlan ellenfelek effektusát. Gyakorlatilag arról van szó, hogy míg mi nem látjuk az ellenfelünket, addig ő igen. Érdekes, hogy a bug csak a játékosokat sújtja és spectate esetén nem áll fenn a hibajelenség, bár a korábbi esetek bebizonyították, hogy még a visszajátszásban sem látszik megfelelően a játékosok szemszögéből.

fix pubg has been great so far. from PUBATTLEGROUNDS

A fentebbi videón is jól látható, hogy míg a hősünk egy pixelt sem látott a fentebbi játékosból, addig az őt néző társa tisztán látta, hogy mikor peekel az ellenfél. Nem, nem új keletű a hiba, korábban mi is írtunk róla, sőt már 2017 decemberében is panaszkodtak hasonló miatt:

Egy elég ritka jelenséggel állunk szembe, arról pedig, hogy mi okozza valószínűleg a fejlesztőknek sincs fogalma, ugyanis az általuk elismert hibák között a mai napig nem szerepel az említett bug. Tényleg az az egy szerencse, hogy viszonylag ritkán futhatunk bele hasonlóba, szóval annyira nem idegőrlő a jelenség a hétköznapokban, amikor viszont mi állunk a szerver rossz oldalán, akkor garantáltan vérnyomásemelő hatása van a bugnak a szervezetünkre nézve.

Ezt láttad már?

Régi bug vagy új csalás? Elszaporodtak a láthatatlan emberek a PUBG-ben

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva