PUBG

Elég a képekből: Járjuk körbe videón a decemberben érkező havas PUBG pályát!


Reméljük nemsokára élesben is kipróbálhatjuk!

Rohamosan közeledik az év vége, azonban néhány képen és kiszivárgott modellen kívül eddig nem igazán tudtuk elképzelni a decemberben érkező havas pályát. Egy lelkes reddit felhasználó segítségével most egy minden eddiginél részletesebb betekintést nyerhetünk, hogy mire is számítsunk Vikendi (Dihor Otok) kapcsán.

Indulhat a hype! Új kép érkezett a havas pályáról, novemberben érkezhet Dihor Otok

Allthenewsisgoodnews, a videó készítője a leírás alapján teljes mértékben az elérhető kiszivárgott modell, textúra és LOD fájlokat használta a pálya újbóli “létrehozásához”. Természetesen ki kell emelni, hogy azért nem kell 100%-os egyezésre számítanunk.  Nézzük is a videót!

A bal alsó sarokban szerencsére láthatjuk a két dimenziós térképet is, így nem kell találgatnunk mely részén járunk a szigetnek. Több, már korábban kiszivárgott (nevesített) helyet is megtekintünk:

  • Cosmodrome – A rakétakilövő állomás
  • Cement factory – Cementgyár
  • Frozen River – A befagyott folyószakasz
  • Castle – A kastély

Elmondása szerint a kastély tornyai nem csupán díszek, hanem több be- és kijárattal rendelkező búvóhelyek lesznek, elkerülve így a hardcore kempelést.

WackyJacky máris felvette a kapcsolatot a készítővel, nagyon kíváncsian várjuk, hogy milyen tartalmat gyártanak majd együtt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva