Fortnite

Hamarosan állatokkal közlekedhetünk?! – Az Epic Games frissítette a forrásfájlokat


Azért egy ilyen újítás képes lenne megrengetni a játékot.

A hatodik szezon egyik újítása a háziállatok bevezetése volt. Az interaktív Back Blingek alapvetően nem adtak semmi előnyt a játékosoknak, szimplán csak lehetőséget adtak arra, hogy egy újabb fokozatra emelhessék a személyre szabhatóságot. Amellett, hogy egyébként jópofa állatkákat kaptunk, sokáig azt hittük ennél azért többet fog tudni az új “Pet” kategória. Ám most úgy tűnik, hogy a járművek kategóriája is bővülni fog egy-két állattal…

Jelenleg a Fortnite: Battle Royale-ban limitált mennyiségű jármű található. Vagy bevásárlókocsikkal zabáljuk a kilométereket, vagy egy golfkocsiban túrázunk, vagy a legújabb quadokkal dübörgünk fel-alá. Nem is nagy probléma mindez, hiszen így is vannak bőven közlekedési lehetőségek, a Riftek, valamint most már a Rift-to-Go-k formájában is, mégis úgy néz ki, hogy nem elégedett a repertoárral a kiadó. Szeretnének egy kis életet lehelni a világba, ezt pedig irányítható hátasokkal tehetik meg a közeljövőben.

Az egyik legnagyobb leaker fiók, az FNBRLeaks, Twitteren osztott meg egy képet, amin a Battle Royale mód rendszerfájljait láthatjuk. A fájlok viszont a legutóbbi frissítés után bővültek, s az irányítható járművek csoportjában megjelent egy teljesen új elem.

 

A fájl az “Antelope” nevet kapta, ami magyarul is hasonlóan hangzik, az antilop nevű állatra hajaz mindez. Hogy ez egy konkrét állatot foglal magában, vagy csak egy kódnév azt nem tudni, viszont az eddigi fájlok mindig pontosan megjelölték az érkező elemet, így szinte biztos, hogy valami antilophoz köthető fog érkezni a játékba.

Már az is jópofa újítás lenne, ha feltöltené a kiadó a játékot élőlényekkel, bár egyértelműen az képes lenne komolyan leterhelni a játék rendszerét. A Fortnite pedig abszolút nem a stabilitásáról híres mostanában, így lehet jobb lenne, ha tényleg csak mint “járművek” jelennének meg az állatok a játékban.

Az is lehet, hogy a hatodik szezon Battle Pass csomagjában található “Giddy-Up” skin, ezeknek az újításoknak az előzetese volt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva