Fortnite

YouTube díjakat kapott Ninja, ő lett az Év Gamere és az Év Streamere egyszerre


A Streamy Awards két kategóriáját már megnyerte, de még két másikban is versenyben maradt.

A Streamy Awards díjakat 9 éve, a YouTube hatalmas népszerűsége miatt alapították az USA-ban. A díjátadó lényege, hogy a legjobb YouTubereket évről évre megjutalmazzák több mint 30 kategóriában.

Trendi vonalként természetesen a Gaming sem maradhat ki a dologból.

2018 akár tetszik akár nem, a Battle Royale éve a gaming világban, különösen a PUBG és a Fortnite alkotott hatalmasat. Rengeteg streamer és videós gyártott tartalmat a fent említett játékokról, de mind közül kiemelkedik Ninja, a Fortnite és a Twitch királya.

Számos nézettségi rekord köthető nevéhez, és mostantól ezt díjakkal is alá tudja támasztani. A 2018-as Streamy Awards során ugyanis az Év Gamere és az Év Streamere is ő lett:

  • Gaming kategóriában a teljes FaZe Clan, Markiplier, PrestonPlayz és az újabban szintén Fortnite-os Typical Gamer voltak az ellenfelei.

  • Az Év Streamere versenyben pedig Critical Role és a nagy Fortnite-os riválisok, Myth, NICKMERCS és Pokimane voltak még jelöltek.

A díjeső azonban lehet hogy még nem állt meg kettőnél, Ninja ugyanis még két másik kategóriában is jelöltként várja az eredményhirdetést.

A “Creator of the Year” és a “Breakout Creator” díjakra is jó eséllyel pályázik idén.

Erős túlzás lenne, ha rögtön első évében mind a 4 kategóriát megnyerné amiben jelölték, de ki tudja. Láttunk már lehetetlen dolgokat Ninja körül, amik mégis összejöttek, nem lepődnénk meg, ha ezt is hibátlanul behúzná.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva